Dodaj do ulubionych

Jak dowiedzieliście się o zdradzie?

03.12.06, 22:36
Na tym forum sporo jest osób które dowiedziały sie o zdradzie..
Są tez takie o których zdradzie się dowiedziano..
Skończyło się to różnie zapewne.. Ale ciekawi mnie "jak to się wydało".
Wiadomo, kłamstwo ma krótkie nogi. Ale czesto to jest tak że zdradzający nie
mogąc znieść presji sam się przyznawje. znam tez taki przypadek że
zdradzający maż, chciał żeby zona się dowiedziała (nie pytajcie mnie
dlaczego). Ale nie mając odwagi sie przyznać podkładał jej dowody - a to
specjalnie zostawił na wierzchu telefon z SMSem od NIEJ...

Ja osobiście o zdradzie dowiedziałem się od swojej zony - przznała się i
prosiła o radę co z tym zrobić... Wrrrrrr..
A potem gdy myślałem że się skończyło dowodów dostarczyło mi archiwum gadu-
gadu na domowym komputerze.. Ech... Po co tam zaglądałem ;)

Pozdrawiam

Miko
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 03.12.06, 22:51
      ale w zasadzie czemu ma sluzyc taki ranking, poza zaspokojniem pustej
      ciekawosci?
      • miko74 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 03.12.06, 22:55
        Ależ oczywiście przede wszystkim zaspokojeniu ciekawości (jak 90% spraw na
        forum..)
        No i może mieć wartość edukacyjną: "ak nie wpaść" :)

M.
        • anula36 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 03.12.06, 23:01
          jak nie wpasc to rodzi forum antykoncepcja;)
          • gacusia1 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 03.12.06, 23:30
            Jak antykoncepcja kiepska,to i forum RODZI ,-))) a ciaza forumowa ile trwa?
            • gugitsa Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 09.12.06, 17:58
              o gacusia, wierz mi, kilka postow dziennie... :D
    • pokitoapoko Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 04.12.06, 12:50
      najpierw było coraz gorzej, a później po raz pierwszy w życiu postanowiłam
      sprawdzić jego telefon :((((. Dowody były jednoznaczne - przyznał się.
      • prosty_facet Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 04.12.06, 21:47
        pokitoapoko napisała:

> najpierw było coraz gorzej, a później po raz pierwszy w życiu postanowiłam
        > sprawdzić jego telefon :((((. Dowody były jednoznaczne - przyznał się.

jaki palant zostawia dowody w telefonie ????
        • miko74 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 04.12.06, 22:51
          prosty_facet napisał:

> pokitoapoko napisała:
          >
          > > najpierw było coraz gorzej, a później po raz pierwszy w życiu postanowiła
          > m
          > > sprawdzić jego telefon :((((. Dowody były jednoznaczne - przyznał się.
          >
          > jaki palant zostawia dowody w telefonie ????

Może po prostu chciał żeby się dowiedziała... Albo mu szkoda było kasować
          pięknych SMSów.. Mi czasem jest szkoda..
    • glamourous Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 04.12.06, 20:44
      Ja powiem tak : faceci, po upojnym weekendzie w domu z kochanka podczas
      nieobecnosci zony wyrzuccie lepiej smieci, zwlaszcza oproznijcie smietniczke
      "lazienkowa". No chyba ze sami uzywacie wacikow do demakijazu oraz wkladek
      higienicznych w wersji "stringi"...;-)
      • glamourous Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 04.12.06, 20:46
        Aj, przepraszam za to malo wyszukana inwokacje "faceci". Wymsknelo mi sie.
        Oczywiscie mialo byc "Panowie" ;-)
      • miko74 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 04.12.06, 22:50
        W zyciu bym nie zdradził zony u siebie w domu. Jest to jedna z rzeczy które mi
        się w głowie nie mieszczą - zaprosić kochankę do tego łóżka w którym się śpi z
        żoną..
        Ale niektórym to nie przeszkadza..
        • anula36 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 04.12.06, 22:52
          ja w ogole mysle ze niektorych to podnieca:) Loze to samo, a kobieta inna:)
          No i koszty minimalne:)
          • miko74 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 13:39
            No może i kogoś to podnieca.. Ale mi się nie podoba..

Cóż, koszty rzeczywiście się minimalizuje.
            Ale pewnie przede wszystkim chodzi o zwykłe ludzkie lenistwo.. Po co
            kombinować.. Hotel, mieszkanie czy coś..
      • zdzichu-nr1 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 01:06
        Panie, która nas odwiedzają pod nieobecność żony, powinny byc na tyle dobrze
        wychowane, aby nie wyrzucać wkładek higienicznych, tamponów ani wacików do
        śmietniczki "łazienkowej". Niestety 90% z nich to z uporem robi, co może być
        dla nas powodem mega-awantur i rozwodów.

A zatem, Panom po wizycie panienki w domowych pieleszach zalecam:
        - bezwzględne opróżnienie wszystkich koszy na śmieci w całym domu
        - wymianę prześcieradeł lub -o ile wywoła to podejrzenie żony- ich szybkie
        wypranie w ręku i podsuszenie żelazkiem
        - dokładne oględziny łazienki, w celu sprawdzenia, czy panna nie pozostawiła
        niedostrzegalnych na pozór znaków w postaci przezroczystego rollera-
        dezodorantu, napoczętej paczki płatków i innych akcesoriów nieistniejących
        optycznie dla mężczyzn
        - dokładne odkurzenie całego mieszkania, zwłaszcza w miejscach gdzie mogły
        pozostać jej włosy
        - umycie wanny
        - poprzestawianie wszystkich rzeczy z powrotem na ich miejsce
        - dokładne opróżnienie popielniczek (o ile panna, która u nas gościła pali
        papierosy)
        Wypada też mieć pod ręką alibi na wypadek wpadki, w postaci umówionego kolegi,
        który rzekomo odwiedził z nas ze swoją znajomą. Kolega musi być dograny na
        tyle, aby można było do niego natychmiast zadzwonić w chwili początku awantury
        z żoną. Musi potwierdzić naszą wersję.

PS. O wyczyszczonej z smsów i historii rozmów komórce nie wspomniałem, bo to
        podstawa czegokolwiek.

• avide Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 07:57
          Heheh
          Abecadło zdradzającego.
          Dobre Zdzichu heheheh\
          Pozdrawiam.
        • blotter Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 14:44
          jezuuu...ile to roboty. Komu by sie chciało ?!?! dzieki zdzichu - dzieki tobie
          nigdy nie zdradze zony :-)
        • kici10 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 14:51
          To wszystko ma jedną wadę. Należy się do tego przygotowywac juz parę lat
          wcześniej. Bowiem, jeśli po powrocie zobaczyłabym posprzątane dokładnie
          mieszkanie, zmienione prześcieradła, umytą wannę, opróżnione kosze na śmieci,
          natychmiast miałabym pewnośc, że czyjeś ślady były zacierane. Jeśli bowiem ktoś
          nie kwapi sie do pomocy w porządkach od zawsze, a nagle ni z gruchy ni z
          pietruchy sam z siebie sprząta, to coś tu jest wysoce nie tak. Tak więc
          panowie, jeśli nie chcecie wzbudzac podejrzeń, to musicie zacząc sprzątac już
          pare lat wcześniej.
          • mreck Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 15:10
            zacznijmy od tego, ze zone trzeba przygotowywać długo wczesniej.
            nalezy regularnie uprawiac sport - zeby nagła dbałość o figure jej nie
            zaskoczyła.
            nalezy dwa razy dziennie myć zeby i się golic. zeby nie było trzeba zmieniac
            nawyków dla nowej ososby.
            należy czesto wyjezdżac słuzbowo i zawsze jej kupowac cos miłego. bedzie
            czekała na taki wyjazd i na nagrode. nalezy zawsze chodzic w garniturze i dbac
            o siebie. nagłe zainteresowanie strojami to przyzcyna wpadek.
            nalezy zawsze umawiac spotkania z szefem po południu.
            nalezy miec dwa telefony komórkowe i nigdy nie informowac kobiet o tym drugim.
            nalezy mieć duzo kasy odłozonej na boku. zwykłe zaskorniaki nigdy nie
            wystarczaja.
            nalez z kochanka miec jasny układ: seks i tylko seks. dlatego lepiej zdrdzac z
            mężatka.
            nigdy nie rozmawiać na gg. nie smsować. palic papierosy. jakos tak jest że
            tłumia woń obcych perfum. a pozatym jezeli nie palicie a nowa znajoma pali to
            bedziecie pachniec damskimi perfumami.
            należy zone regularnie okłamywać w drobnych sprawach. przyzwyczai sie ze zawsze
            krecicie i nigdy nie bedzie podejrzewała deliku głónego. wiec kupujcie sobie
            ciuchy i nigdy jej o tym nie mówcie. niech je sama odkrywa w szafie. zawsze
            wypierajcie sie znajomosci z innymi kobietami.
            • lolsa Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 27.12.06, 14:00
              A to dopiero specjalista!!!! pogratulowac...
          • aretuza Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 15:15
            Masz racje , 3eba to robic z głową. Jak kiedys wyjechałąm pociagiem,i mąż po
            mnie przyjechał, i odwożąc z dworca do domu zrobił awanturę,że zabrałam klucze
            od garazu i on nie mógł wjezdzac bezpośrednio, tylko musiał stawać pod domem,
            najpierw wejsc do domu, i dpoiero stamtąd do garażu, to od razu wiedziałam, że
            coś jest nie tak:) Do tej pory nigdy mu to nie przeszkadzało, a tu prosze..
            Pomyslałam sobie,że pewnie przyjechał z kimś do domu i nie chciał zeby tę osobe
            ktos zobaczył, chciał od razu wjechac do garazu, a tu..dupa:) Potem sie
            okaząło,ze tak w istocie było:) Aha, wcześniej podejrzewałam,że mnie
            zdradza,tobył jeden z tych szczegółow, które złożone do kupy dały mi pewnośc..
            • aretuza Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 15:27
              Opowiedzieć wam historię, jak może sie zdrada wydać?:)
              Na moim osiedlu mieszkał steward, pracujący w liniach lotniczych. Wyjeżdzał
              czasem bardzo wczesnie, nawet o 4 rano do pracy. Poniewaz osiedle jest małe i
              zamknięte, czesto samochody parkują tak,że zastawiają inne. Jak ktos przyjedzie
              pozno i rano chce wyjechac, to staje "na drugiego". No i tego stewarda tak ktoś
              zastawiał. Był wściekły, ale brał taksówkę. jednego dnia nie wytrzymał, jak
              wyszedł i zobaczył, że jest zastawiony, i zadzwonił na policje z prośbą ,żeby
              ustalili czyj jest ten samochód, tzn podali mu adres i zeby on mogł obudzic
              goscia i zeby ten przestawił wózek. No i ustalili, i nawet zadzwonili do niego.
              A tam odebrała zona, która powiedziała,ze mąz nie może stac na tej ulicy, bo
              jest słuzbowo akurat w całkiem innym mieście. No i sprawa sie rypła. Do pana
              sie nie dodzwoniono, steward znowu musiał wziąc taksówkę.
              Niestety, nie znam dalszego ciągu historii, steward tylko tyle wiedział.
              Chociaz juz poźniej ten samochód go nie zastawiał.
              A swoja drogą ciekawa jestem, jak sie zona zachowała. Przyjechała, poczekała na
              wiarołomcę?:) Czy tylko zarzuciła mu kłamstwo?
              • miko74 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 16:04
                Morał - nie zstawiac cudzych samochodów. I bardzo slusznie - ja też nie lubię
                być zastawiany ;-)
            • miko74 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 16:25
              No cóż, istny Sherlock Holmes z Ciebie ;-)
              Ale też jednak rozum niejktórych kiepsko działa. Najwyraźniej rzeczywiście
              mężczyźni maja za mało krwi żeby równocześnie zasilić i mózg i penisa ;)

Ale coraz bardziej mnie zastanawia co myśli sobie taka kochanka przychodząc do
              domu w któym facet mieszka z żoną. Ja bym skrajnie głupio się czuł stojąc przed
              lustrem przed którym codziennie stoi mąż mojej przyjaciółki. A może jeszcze
              powinienem użyć jego perfum?
              Ale cóż, najwyraźniej niektórym to nie przeszkadza...

M.
        • miko74 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 16:03
          Oj, tyle kłopotów ze sprzątaniem (i tak pod nieobecność żony sprzątam) a
          gwarantuję Ci że coś się znajdzie. Dlatego zapraszanie kochanki do domu to
          bardzo zły pomysł.. No chyba że chce ją się przedstawić żonie.
          • anula36 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 05.12.06, 17:31
            ja wszystko ma swoje plusy i minusy:)
        • glamourous zdzichu=super 05.12.06, 21:00
          Zdzichu-nr1, wyjatkowo sprytny z Ciebie facet - niczego nie przeoczyles! Ja tez
          wracajac do domu po podrozach sluzbowych robilam przeglad lozka, jakiekolwiek
          obce wlosy w poscieli swiadczyly o kolejnych zdradowych recydywach mojego eksa.
          Zdradzajacym panom polecam jeszcze (to z obawy przed nadmiernymi zdolnosciami
          sledczymi zon i w ramach chuchania na zimne) wyczyscic sitko w odplywie wody pod
          prysznicem, bo trudno chyba o bardziej niepodwazalny dowod zdrady niz dlugie
          kobiece, obce wlosy w takim miejscu.
          No, bo tu juz proponowane przez zdzicha-nr1 alibi o koledze ktory przyszedl z
          narzeczona nie wystarczy. Moze natomiast jesczze pogorszyc sprawe - zona bedzie
          wowczas podejrzewala milosny trojkat zakonczony orgia pod prysznicem ;-)
          • miko74 Re: zdzichu=super 05.12.06, 22:02
            glamourous napisała:

> Zdzichu-nr1, wyjatkowo sprytny z Ciebie facet - niczego nie przeoczyles! Ja
            tez
            > wracajac do domu po podrozach sluzbowych robilam przeglad lozka, jakiekolwiek
            > obce wlosy w poscieli swiadczyly o kolejnych zdradowych recydywach mojego
            eksa.

Ale w praktyce na 100% coś się przeoczy.. Chyba że sie ma dywizje sprzatającą w
            odwodach ;-) Albo ma się doświadczenie płatnego mordercy w zacieraniu śladów.

> No, bo tu juz proponowane przez zdzicha-nr1 alibi o koledze ktory przyszedl z
            > narzeczona nie wystarczy. Moze natomiast jesczze pogorszyc sprawe - zona
            bedzie
            > wowczas podejrzewala milosny trojkat zakonczony orgia pod prysznicem ;-)

Hmm.. I może się kiepsko skończyć jeśli zarząda możliwości dołączenia się...
          • zdzichu-nr1 Re: zdzichu=super 07.12.06, 02:01
            No cóż, mam wieloletnią praktykę i człowiek uczy się na błędach. Natomiast
            uważam, że takie akcje to naprawdę jazda bez trzymanki, bo nigdy nie jest się w
            stanie wyłapać wszystkiego. Ja wpadłem właśnie na tym, co opisywałem, czyli na:
            - zużytej wkładce higienicznej w śmietniczce łazienkowej - klasyk...
            - zostawionym na pralce przezroczystym mini-rollerze
            - napoczętej paczce cudzych płatków
            - włosach w różnych miejscach
            - zapachu obcych perfum
            - poprzestawianych sprzętach
            - plamach na prześcieradle, niekoniecznie wiadomego pochodzenia (np. ślady po
            śniadaniu w łóżku)
            Mam kolegów hard-coreowców, którzy pod nieobecność żony potrafią zaprosić
            kochankę na cały weekend, a dzieci wywieźć do dziadków. Uważam, że ich żony
            wiedzą o wszystkim, tylko robią dobrą minę do złej gry.

Aha i jeszcze jedno na deser - Zdrada w samochodzie. Trzeba koniecznie:
            - zapamiętać w jakim ustawieniu było siedzenie pasażera, zarówno jeśli chodzi o
            odległość na nogi, jak i odchylenie fotela
            - zdjąć wszystkie jej włosy z siedzenia i zagłówków
            - przeszukać auto, czy nie zostały gdzieś zużyte chusteczki higieniczne (zawsze
            pamięta się o wyrzuceniu prezerwatywy, ale o chusteczkach już nie bardzo)
            - sprawdzić czy nie zostały plamy na tapicerce (to jest najgorsze - jeśli panna
            leci na tabletkach i nie używamy gumy, wtedy zwykle płyny lecą na siedzenie. Te
            plamy są ciężkie do usunięcia z weluru, najlepiej skropić obficie fotel naszymi
            osobistymi perfumami, a potem pojeździć trochę z otwartymi szybami).
            - sprawdzić i wyrzucić wszelkie kompromitujące kwitki np. z odległej stacji
            benzynowej, miasta, w którym nie powinno nas być, motelu, restauracji itp.

Na samochodzie można jeszcze gorzej wpaść niż na domu.
            • kinkygirl Re: zdzichu=super 07.12.06, 02:08
              zdradzac bez gumy?
              to trzeba byc naprawde *£%^$$^%
              • miko74 Re: zdzichu=super 07.12.06, 06:26
                kinkygirl napisała:

> zdradzac bez gumy?
                > to trzeba byc naprawde *£%^$$^%

No juz bez przesady.. Zdrada to nie zawsze szybki numerek po dyskotece z łatwą
                panienką która może mieć co tydzień innego..
                Często to związek długofalowy. Kochance można byc bardziej wiernym niż żonie ;0)
                I miec do niej większe zaufanie niż do żony.. Właściwie to są sytuacje że może
                lepiej by z własną żona robić to w gumce a z kochanką bez ;-)

M.
                • onisiaa Re: zdzichu=super 07.12.06, 10:17
                  Widzę, że niektórzy to prawdziwi profesjonaliści. Nic dodać nic ująć. Pozostaje
                  tylko współczuć żonom, jeśli jeszcze je mają.
              • andriu_samogwa Re: zdzichu=super 07.12.06, 10:51
                kinkygirl napisała:
                > zdradzac bez gumy?
                > to trzeba byc naprawde *£%^$$^%

Taka polska odmiana rosyjskiej ruletki.
                A wlasciwie zdrada z dopalaczem, bo strach przed zona no i przed malutka
                niewidoczna istota o pieknych inicjalach HIV.

Ale jak sie zdradza to si eni emysli o zonie to i o wirrusach tez nie ma
                potrzeby.

Nowe zakazenia HIV
                Najbardziej zagrozona i niezbadana grupa ryzyka w Polsce jest....
                wlasnie zona z ktora sypia sie z reguly bez gumki.

• your_and auto 07.12.06, 12:11
              > Na samochodzie można jeszcze gorzej wpaść niż na domu.

No i jeszcze klasyka - ślady rąk i bosych stóp na przedniej szybie.
              Rano jak troche zaparowuje !%&*!@#!!
            • europa63 Re: zdzichu=super 08.12.06, 19:59
              To jest piękne, dzięki.
              Może się przydać,takie ABC. :)
        • jsolt Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 08.12.06, 19:05
          > PS. O wyczyszczonej z smsów i historii rozmów komórce nie wspomniałem, bo to
          > podstawa czegokolwiek.

i wbrew pozorom to może być najprostsza droga do wpadki; ktoś, kto nie ma nic
          na sumieniu nie czyści komórki, a zatem każdej osobie, która coś podejrzewa
          powinny zadzwonić dzwonki alarmowe gdy dorwie telefon drugiej połówki z
          wykasowanymi połączeniami ...
          • europa63 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 08.12.06, 19:56
            jsolt napisała:

> > PS. O wyczyszczonej z smsów i historii rozmów komórce nie wspomniałem, bo
            > to
            > > podstawa czegokolwiek.
            >
            > i wbrew pozorom to może być najprostsza droga do wpadki; ktoś, kto nie ma nic
            > na sumieniu nie czyści komórki, a zatem każdej osobie, która coś podejrzewa
            > powinny zadzwonić dzwonki alarmowe gdy dorwie telefon drugiej połówki z
            > wykasowanymi połączeniami ...

No, to chociaż jedno mam załatwione,odkąd mam komórkę (6-7 lat) zawsze co
            tydzień czyszczę i to ostentacyjnie przy mężu.I od lat on się dziwi,po co?
            A może mi się to przyda?
    • leesiczka Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 08.12.06, 20:40
      A żona Łyżwińskiego dowiedziała się np. z tv i prasy, sztukmistrz jaki.
      • miko74 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 09.12.06, 23:40
        Może wcześniej widziała.. W końcu skomentowała "dobre chłopy są, że jeszcze
        mogą".. Jagby to nie nowość dla niej była...
        Ale ja się cieszę że politykiem lub gwiazdorem nie jestem.. Chociaż z "życia na
        gorąco" żona się nie dowie....
    • m.4 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 09.12.06, 21:06
      ja dowiedzialem sie z pozostawioego wlaczonego komputera- z mejla
    • judex77 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 09.12.06, 21:50
      miko74 napisał:

> Na tym forum sporo jest osób które dowiedziały sie o zdradzie..
      > Są tez takie o których zdradzie się dowiedziano..
      > Skończyło się to różnie zapewne.. Ale ciekawi mnie "jak to się wydało".
      > Wiadomo, kłamstwo ma krótkie nogi. Ale czesto to jest tak że zdradzający nie
      > mogąc znieść presji sam się przyznawje. znam tez taki przypadek że
      > zdradzający maż, chciał żeby zona się dowiedziała (nie pytajcie mnie
      > dlaczego). Ale nie mając odwagi sie przyznać podkładał jej dowody - a to
      > specjalnie zostawił na wierzchu telefon z SMSem od NIEJ...
      >
      > Ja osobiście o zdradzie dowiedziałem się od swojej zony - przznała się i
      > prosiła o radę co z tym zrobić... Wrrrrrr..
      > A potem gdy myślałem że się skończyło dowodów dostarczyło mi archiwum gadu-
      > gadu na domowym komputerze.. Ech... Po co tam zaglądałem ;)
      >
      > Pozdrawiam
      >
      > Miko
      Moja żona mnie zdradzała i...teraz mieszka z kochankiem ..Jerzy
      • babcia_janina Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 09.12.06, 22:02
        ja sprawdzilam telefon mojego meza i znalazlam.... uwaga... od razu z grubej
        rury... wiadomosc o tresci "kocham Cie", fajnie,co???
        • miko74 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 09.12.06, 23:41
          babcia_janina napisała:

> ja sprawdzilam telefon mojego meza i znalazlam.... uwaga... od razu z grubej
          > rury... wiadomosc o tresci "kocham Cie", fajnie,co???

Zawsze mógł się tłumaczyć, że to jakaś nawiedzona koleżanka z pracy takie żeczy
          mu przysyła.. Albo że koleżanka z pracy musiała się pomylić i wysłała do niego
          a nie do męża..
          Ale kto by w taie tłumaczenie wierzył..
          • gomory Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 10.12.06, 00:08
            Do mnie kiedys przez pol nocy jakis nastolatek (nie kryl ze pijany) slal esy w ktorych najpierw dziewczyne rugal, a pozniej wyznawal milosc. Troche ubawu z zona mielismy czytajac to. Zreszta i pozniej zdarzylo mu sie sie pisac do mnie ze 3 razy jakies przeprosiny, wyznania. Nawet chcialem do niego oddzwonic zeby byl uwazniejszy, ale jakos samo ucichlo. Tym niemniej gdyby to np. byla dziewczyna, a nie chlopak, i gdyby przeczytala je moja zona, to z niektorych tresci ciezko mi byloby sie wiarygodnie wytlumaczyc. Jakbym taki u zony w komorze znalazl tobym zadnym wyjasnieniom nie uwierzyl ;).
            • miko74 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 10.12.06, 00:18
              Wniosek - nie grzebać po cudzych (zony, męża) komórce.. Czego oczy nie widzą..
              A można się nabrać..
              • antonio371 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 10.12.06, 22:18
                Moja kobieta jest mężatką, od 2 lat jesteśmy razem, przychodzi do mnie, nikt nic
                nie wie i jest super. Jestesmy przyjaciółmi, spotykamy się 3 razy w tygodniu u
                mnie. Jej mąż ma ją za wzorową żonę. Bardzo się kochamy.
                • mreck Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 11.12.06, 09:43
                  antonio, czy szkukasz braw? a może gardzisz rogacem?
              • d.gr1 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 10.12.06, 22:55
                u mnie bylo klasycznie, komorka
          • agatita1982 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 27.12.06, 21:07
            miko74 napisał:

> babcia_janina napisała:
            >
            > > ja sprawdzilam telefon mojego meza i znalazlam.... uwaga... od razu z gru
            > bej
            > > rury... wiadomosc o tresci "kocham Cie", fajnie,co???
            >
            > Zawsze mógł się tłumaczyć, że to jakaś nawiedzona koleżanka z pracy takie żeczy
            >
            > mu przysyła.. Albo że koleżanka z pracy musiała się pomylić i wysłała do niego
            > a nie do męża..
            > Ale kto by w taie tłumaczenie wierzył..

No przeciętnej żonie/ mężowi trudno byłoby uwierzyć. Ale ja dostałam raz takiego
            smsa od kolegi z roku przez pomyłkę wysłanego do mnie zamiast do jego
            dziewczyny...aż mnie z nóg ścięło.. HAHA Trzymam go nadal w komórce- zawsze
            wybucham śmiechem jak go czytam. Dobrze, że mój chłopak nie umie polskiego:-D
    • justysia34 Re: Jak dowiedzieliście się o zdradzie? 24.12.06, 07:41
      A u mnie było ciekawie. Najpierw standard - nieobecności, a potem w nocy nazwał
      mnie imieniem męskim. Myślałam, ze mnie zdradza z facetem, bo wówczas do łba mi
      nie przyszło, ze kobieta może się tak nazywać.
    • wielorak wszystko o zdradzie 28.12.06, 12:48
      OBLICZA ZDRADY
      zdrada.zlotemysli.pl/zrobto.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka