agata206 07.06.07, 11:26 i dlatego czuje sie nie kochama, popadam w kompleksy, zle mi a tak bardzo go kocham.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miedzianakonefka [...] 07.06.07, 13:10 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
inna.kobieta Re: nie chce mnie 07.06.07, 14:05 very funny konefka alleluja i bujaj sie z takimi komentarzami.. do autorki watku- jakbys uscislila, co sie dzieje, bylo by latwiej porozmawiac, ale podejrzewam, ze przypedzilo cie tu to, co wiekszosc z nas- brak seksu.. to, jak sie czujesz, to normalna reakcja.. pytanie co z tym zrobic.. Odpowiedz Link
miedzianakonefka [...] 07.06.07, 14:56 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
miedzianakonefka Proooszę... 07.06.07, 23:57 Napiszcie że nie bluzgałem bo strace dobre imię :P MATKOM POLKOM mówimy stanowcze NIE... Odpowiedz Link
eeela Re: Proooszę... 08.06.07, 00:04 Nie bluzgales, chociaz byles nieco niemily. Dobrze, ze nie dolaczylam, a mialam ochote przez chwile ;-) Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: Proooszę... 08.06.07, 00:27 To przez brak seksu :) Ale jeszcze tylko do wtorku. Potem zacznę być przyjazny dla otoczenia i milutki jak puchatek przy garnuszku z miodkiem. Inna sprawa że pytająca mogła by się bliżej określić ze swoim problemem. MATKOM POLKOM mówimy stanowcze NIE... Odpowiedz Link
agata206 Re: Proooszę... 14.06.07, 15:39 co tu duzo mowic, problem jakich tu pelno, on zawsze zajety, zmeczony a mi jest zle bo dla mnie to nienormanle! Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: Proooszę... 14.06.07, 18:41 Eeee to często norma w długich związkach. Jak nie pomoże czary-mary z erotyką (fajne ubranka, nowe doznania i te sprawy) to trzeba albo się pogodzic albo szukać poza związkiem w tajemnicy lub nie. Jest jeszcze temat rozmowy i dochodzenia do jakichś wspólnych ustaleń, ale tu jestem sceptyczny bo MHO gadka nie spowoduje że nagle korzeń stwardnieje a partnerka wyda się siedemnastoletnia paris hilton czy inną britney. W tym wypadku prędzej uwierzyłbym w moc napojów wyskokowych. Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link
lancelotte Re: Proooszę... 15.06.07, 00:10 Czyli co wódka powoduje magiczne przemienienie niechęci w chęć ?Ciekawa teza ale,do obalenia jak litr wódki z chrzanem. Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: Proooszę... 15.06.07, 07:17 To był tylko końcowy wtręt. Teza była wcześniej. Inna sprawa że czasami ludzie pięknieją w oczach po spożyciu :P Alleluja mi do przodu... Odpowiedz Link
lancelotte Re: Proooszę... 15.06.07, 15:36 Po spożyciu wszystko pięknieje ale nie wszystkim i na szczęście niektórzy spożywają i przeżywają to sami. Odpowiedz Link
kici10 Re: Proooszę... 15.06.07, 00:22 Konefka, skończ z tym: > MATKOM POLKOM mówimy stanowcze NIE bo pomyślę, że nawołujesz do unicestwienia własnych rodzicielek. Odpowiedz Link