aga.kotek 20.06.07, 10:25 uzywaliście? polecacie?jaki? wasze odczucia.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiakl3 Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 10:37 polecam! Uzywam i jestem zadowolona :-) Odpowiedz Link
janusz_66 Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 10:51 napisz jak to sie stosuje jakie są efekty, moze kupie go mojej zonie :-) Odpowiedz Link
eeni Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 11:48 Ten niebieski zawiera mentol, jest miętowy w smaku i daje uczucie chłodzenia. Hehe jak mój mm wszedł we mnie, po tym jak posmarowałam się nim, powiedział, że miał wrażenie jakby włożył w zamrażarkę. Czerwony jest rozgrzewający ale nie próbowałam. Taki bajer, raczej dla zabawy niż odczuwalengo zwiększenia przyjemności. Odpowiedz Link
eeni Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 11:59 No smaruję się toto na "intymne części ciała" i jazda :))) Odpowiedz Link
janusz_66 Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 12:13 Rozumiem. Ale czy dzieki temu masz wiekszą ochotę? Odpowiedz Link
eeni Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 12:40 nie, no na ochotę to nie wpływa, jedynie zmienia doznania. Odpowiedz Link
gomory Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 12:49 Ochote ma sie w glowie a nie dzieki zelom czy tabletkom. Gdyby istnialy piguly sprawiajace, ze kobiety maja natychmiastowa ochote na seks to praktycznie zniknalby proceder gwaltow. Poki co efekt AXE jest tylko jezykiem reklamy ;) Odpowiedz Link
yoric Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 13:09 > Poki co efekt AXE jest tylko jezykiem reklamy ;) pojawia się w rzeczywistości na widok obcokrajowca mówiącego po angielsku. :P Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 13:58 Wystarczy oliwka dla niemowląt :P Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link
gomory Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 16:39 Oliwka dla niemowlat pozostawia w ustach niesmak ktorego nie uswiadczysz po Durexie. Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 19:22 Hmmmm. czy ja wspominałem o ustach ? BTW Gmory przerażasz mnie, skąd to wiesz :P Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link
miedzianakonefka Re: Oliwka sie wchlania zbyt szybko 21.06.07, 14:32 Przecież to tylko na "dzień dobry". Potem się części smarują naturalnie nie ? Poza tym można jeszcze plecki wymasować. Ale się nie upieram. Zawsze warto eksperymentować. Alleluja i do przodu... Odpowiedz Link
sagittka Re: DUREX PLAY ŻEL .. 20.06.07, 22:26 czerwony polecam do fellatio, ma miły smak, rozgrzewa, daje dobry poślizg i lepsze doznania dla mężczyzny, zastosowany u mnie nie poprawił doznań Odpowiedz Link
gacusia1 Hihihi...byle nie "Tingling" 21.06.07, 03:33 Jak maz we mnie "wszedl" wysmarowany tym ustrojstwem,tomalopod sufit nie podskoczylam,tak pieklocholerstwo.Stoi na polce,raz tkniete badziewie.natomiast Massage 2 in 1 jest super.Wlasciwie bez zapachu,slodki w smaku ,-) i dobrze sie slizga .-))) Odpowiedz Link