marek_kolomanski 31.08.08, 13:13 Czy jest możliwe osiąganie orgazmów przez kobietę i udany seks z partnerem, na którego na co dzień nie ma ochoty? Ot, choćby z przykładowym mężem po 15 latach związku.... W przypadku mężczyzny jest to możliwe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aandzia43 Re: Brak ochoty a udany seks - pytanie do pań. 31.08.08, 13:27 Jeśli pytasz o osiągnie orgazmów z facetem, na którego nie ma się specjalnej ochoty, to jest to możliwe. Wysokie libido plus łatwośc osiągania orgazmów i masz odpowiedź. Udany seks z facetem, na którego nie ma się wielkiej ochoty chwilowo i przejściowo (różne małzeńskei zawirowania)? Możliwe. Udany seks z facetem, na którego nie ma się ochoty w ogóle? Niemożliwe. Jestem z jednym facetem 22 lata i mam na niego ochotę. Ale bywało różnie. Odpowiedz Link
ciszaprzedburza Re: Brak ochoty a udany seks - pytanie do pań. 02.09.08, 14:16 Oczywiście, że jest możliwy seks, łącznie z częstym przeżywaniem orgazmu, z mężczyzną, który nie wzbudza we mnie specjalnej nań ochoty. Choćby wtedy, gdy posiłkowałabym się wyobraźnią. Ale nigdy nie nazwałabym takiego seksu udanym. Raczej traktowałabym go jak substytut i starałabym sie tę sytuację (lub mężczyznę, gdyby to było jedyne wyjście)zmienić. Odpowiedz Link
mujer_bonita Re: Brak ochoty a udany seks - pytanie do pań. 02.09.08, 15:03 marek_kolomanski napisał: > W przypadku mężczyzny jest to możliwe. I znowu generalizowanie. Zapewniam Cię, że jest wiele tu przypadków, że jednak możliwe. Znodziłeś się żoną po 15 latach lub ona tobą i szukasz jakichś 'świętych prawd'? Bo nie bardzo rozumiem sens tego postu. -- Hobby czy uzależnienie? Odpowiedz Link
im-queen niemożliwe 09.09.08, 22:56 w moim przypadku niemożliwe a wyobraźnie!!!! bez przesady - jak cie facet nie kręci, to nawet umysł ci nie pomoże Odpowiedz Link
kinga121kinga Re: Brak ochoty a udany seks - pytanie do pań. 10.09.08, 18:52 CHYBA FACET MA PROBLEM ZE SOBA ..........za stary jestes zeby zrozumiec dzis kobiety czesciej szukaja wrazen ale ty myslisz jak z przed wojny ..hehe powodzenia (a zona pewnie bawi sie z jakims 20 latkiem) Odpowiedz Link
driadea Re: Brak ochoty a udany seks - pytanie do pań. 10.09.08, 10:56 Orgazm, rozumiany jako zwieńczenie stymulacji, jest możliwy. Udany seks z kimś, z kim nie chcemy mieć seksu w ogóle - nie... Odpowiedz Link
sagittka Re: Brak ochoty a udany seks - pytanie do pań. 10.09.08, 15:41 Z "przykładowym mężem" :) po 17 latach związku osiągam orgazmy, bo on doskonale wie co i jak lubię, a skomplikowana w tej materii nie jestem. Jeśli jednak na codzień z jakichś powodów nie mamy na siebie ochoty, mamy kiepski czas i nie interesujemy się sobą z erotycznym podtekstem, to wtedy zwyczajnie seksu nie ma albo jest wyłacznie w formie prostego wzajemnego rozładowania napięcia, dla mnie porównywalnego do wspólnej masturbacji i nie dającego takiej satysfakcji jak seks wynikający z innych pobudek. Przyznam jednak, ze wraz ze stażem związku coraz więcej tego wyżej opisanego seksu, co uświadamia brak seksu wynikającego z namiętności i rodzi pokusy. Cóż, takie są właśnie minusy długich związków. Odpowiedz Link
kinga121kinga Re: Brak ochoty a udany seks - pytanie do pań. 10.09.08, 18:49 marek_kolomanski napisał: > Czy jest możliwe osiąganie orgazmów przez kobietę i udany seks z partnerem, na > którego na co dzień nie ma ochoty? Ot, choćby z przykładowym mężem po 15 > latach związku....JAK W PRZYPADKU PAN NIE MOZLIWE TO JUZ MASZ ODPOWIEDZ:)))NA WLASNE PYTANIE BO ZONA Z TOBA TEZ 15 LAT??? > > W przypadku mężczyzny jest to możliwe. Odpowiedz Link
22zielony22 Re: Brak ochoty a udany seks - pytanie do pań. 10.09.08, 19:07 ale z Ciebie ..... Odpowiedz Link
kobieta-znudzona Re: Brak ochoty a udany seks - pytanie do pań. 12.09.08, 22:30 Oczywiście ,że jest to możliwe .Wszystko zal eży co ten męszczyzna potrafi Odpowiedz Link