obecna_xyz 17.10.09, 14:45 Droga Poetko! Zniknęłaś całkowicie z forum. Dawniej pisałaś o sobie, córce, Twojej rodzinie i życiu uczuciowym. Brak mi teraz Twoich wpisów.Odezwij się. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poetkam Re: Do Poetki 17.10.09, 16:28 O, jakże mi miło... Dziękuję za pamięć. Nie zniknęłam z forum. Czytam codziennie. Czasem coś odpowiadam... Wiesz, są chwile, kiedy taka "spowiedź" forumowa jest bardzo potrzebna. Widać nie potrzebuję już tak bardzo obnażania się publicznego. Poza tym mam w pamięci kilka afer ze mną w roli głównej, kiedy to uzewnętrzniłam się bardzo. Ja- w miarę stabilna. Rozpoczęłam szkołę dla rodziców. Czasem chwile szczęścia dają znać o sobie w wielkiej euforii uzewnętrznione, chwile smutku zdarzają się, płaczę wtedy w rękaw Ukochanego. Poza tym, właśnie Ukochanego radzę się w kłopocie, dzielę się radością, etc. Córka- ubiegły ro szkolny uczęszczała do psychologa dziecięcego z powodu autoagresji i zaburzeń emocjonalnych, uporczywych zaparć. Teraz - w miarę stabilna, pojawia się u psychologa co jakiś czas Moja rodzina: Córa, Ukochany i ja. Na razie mieszkam z rodzicami, na dniach - przeprowadzka do nowego mieszkania. Życie uczuciowe- Gorąco................ Serdecznie Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link
obecna_xyz Re: Do Poetki 18.10.09, 08:10 To bardzo się cieszę,że jest nieźle. Ale-proszę- napisz coś na bieżąco, stanowisz tu element stały, który musi występować co jakiś czas. Odpowiedz Link
bonus1985 Re: Do Poetki 18.10.09, 21:01 Spokojnie, możesz się wyluzować, o żadnych aferach nikt już nie pamięta nawet, bo wszyscy przerabiamy to samo - afera w ChADzie to jak chmurka na niebie Pozdrowienia. Odpowiedz Link
grzechisme Re: Do Poetki 20.10.09, 01:19 Droga PoetkaM. Serdecznym atramentem podpisuję się pod wcześniejszymi postami. Dzięki za wyrozumiałość (mój ekshibicjonizm emocjonalny),jak równierz za wiele słońca............pisz częściej. (Więcej grzechów nie pamiętam...) Odpowiedz Link
poetkam Re: Do Poetki 20.10.09, 08:27 O raju... Wróciałam właśnie z wycieczki- święto KEN świętowałam- Puławy, Czarnolas, Kazimierz... Wzruszenie odbierało mi mowę.. Poeci, malarze, natchnienie... Dzięki wielkie za takie piękne posty... Wzruszyłam się... Jesteście kochani... Odpowiedz Link