Dodaj do ulubionych

Chlopak ze mna zerwał dziś

06.03.10, 22:03
jw. w sumie to jakoś takos naszła mnie myśl ze stara panna teraz juz jestem...
Od dziś jestem do wziącia tongue_out
Obserwuj wątek
    • adastra80 Re: Chlopak ze mna zerwał dziś 06.03.10, 22:20
      Myslalam ze mi ktos powspółczuje...
    • czubata Re: Chlopak ze mna zerwał dziś 06.03.10, 22:23
      we wszystkim są plusy i minusy.
    • poetkam Re: Chlopak ze mna zerwał dziś 07.03.10, 11:31
      A jak się z tym czujesz, że zerwał? Smutek? A może ulga?
      Samotność pewnie, prawda? To Ci powspółczuję, jeśli chcesz. Samotność jest
      straszna, zwłaszcza pośród tłumu...
      • adastra80 Re: Chlopak ze mna zerwał dziś 07.03.10, 13:39
        Ogólnie to mi smutno, z drugiej strony trochę ulga, bo jakoś niespecjalnie się
        okładało od jakiegoś czasu.
        Niestety naszła mnie refleksja, ze przez chorobę żadnego związku nie potrafię
        utrzymać, bo to już kolejny i myślę, że powodem tego wszystkiego są huśtawki
        moich nastrojów. Generalnie robię sobie takie podsumowanie życia i bilansik
        wypada nieciekawie.
        Praca porażka, związki lipa, nawet płakać mi się nie chce. Nie wiem czy mam
        obwiniać siebie - bo ex wiedział o mojej chorobie. No tak sobie myślę, że nikt
        mnie już nie zechce, bo jak sama ze sobą czasem nie wytrzymuję to kto ze mną
        wytrzyma.
        Głupia sprawa, ale nie zerwałam z nim pierwsza, bo wcześniej jak zrywałam to
        rodzina robiła mi wymówki, że bajeruje facetów, a potem do widzenia. Sama już
        nie wiem, gdyby mi bardzo zależało na nim to bym się starała, a z ręką na sercu
        mówię, że się nie starałam,unikałam spotkań, głupie wymówki, że nie przyjadę do
        niego, bo mi się nie chce... I tak jest ze wszystkim, najpierw entuzjazm, a
        potem olewka. Ciągle teraz myślę, co źle robią w życiu, że mi nie wychodzi.
        Taka naszła mnie refleksja, bo już naście lat nie mam, a nic nie poukładane...
        • martini-7 Re: Chlopak ze mna zerwał dziś 08.03.10, 09:00
          im bardziej mówisz sobie że nie nadajesz się do związków tym bardziej staje się
          to prawdą, a może popatrz na to z innej strony? np. że (i to najbardziej
          prawdopodobne) nie trafiłaś na odpowiedniego faceta smile

powodzenia wink
          pozdrawiam
        • lolinka2 Re: Chlopak ze mna zerwał dziś 08.03.10, 09:14
          a to nie jest tak, że ty najpierw masz faceta & się cieszysz, a potem
          robisz irracjonalnie wszystko, żeby on z tobą zerwał a potem jestes
          nieszczęśliwa... bo zerwał?

jest taki mechanizm, dość powszechny zresztą....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka