czubata 21.04.10, 12:54 Byłam u fryziera i obciełam sobie włosy na krótko,w stylu "na chłopaka"i jestem w trakcie farbowania włosów na intensywną czerwień.Miało być na czarno,ale to byłoby nie zgodne z moim nastrojem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamyczek_0 Re: nowa ja 21.04.10, 13:58 Ja obcięłam na krótko. Miałam długie włosy. Pamiętam, że byłam na górce, dygotałam po wyjściu od fryzjera. To była moja najlepsza decyzja. Odpowiedz Link
majagor Re: nowa ja 21.04.10, 14:21 Kiedyś chciałam zaznaczyć swoją pewną zmianę wyglądem.. Z naturalnej jasnej blondynki stałam się panią z ciemnymi włosami. Świetnie się z tym poczułam. Ważne było dla mnie, że nie tylko gdzieś wewnątrz się zmieniłam, ale także na zewnątrz dokonała się mocna zmiana. Rok temu jednak zachciało mi się powrotu do natury.. i przez pół roku z moją fryzjerką stopniowo wracałyśmy do naturalnego blondu Ściąć tak jak Ty, na krótko, chyba też bym chciała. Długo miałam krótkie włosy i chętnie bym do tego wróciła.. Ale jakoś jeszcze odwagi mi na to brak, może nastrój nie ten.. Nie wiem. Trzymaj się dzielnie Czubata! Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: nowa ja 21.04.10, 15:32 o, krótkie i czerwone też mnie kuszą podpisuję się pod lolinką, dawaj fotkę Ja pierwszy raz farbowałam i obcięłam chcąc leczyć depresję, ale nie wystarczyło. Następny po depakinie, potem po rozstaniu z facetem. Teraz próbuję zapuszczać, ale ręka mnie czasem świerzbi. Odpowiedz Link
czubata Re: nowa ja 21.04.10, 15:35 to może gdzieś na forum ją wlepić? Ładnie mi w tych włosach,jak dojde do siebie albo będe płakać albo przefarbuję na czarno hi hi. Odpowiedz Link
kara.mija Re: nowa ja 21.04.10, 15:50 ja to kiedyś uznałam, że najlepiej mieć jeżyka i kilka super peruk - mozna je wtedy zakładać w zależności od nastroju ale nie mam odwagi na jezyka a poza tym porządna peruka nieźle kosztuje .... Odpowiedz Link
lolinka2 Re: nowa ja 21.04.10, 16:18 ... a badziewną widać z kilometra i wiocha też tak myślałam drugikoniec, ty nie tnij, bo i ja motywację stracę - ja sobie przez ciebie loczki zrobiłam i dzielnie się 3mam, dwa sezony fryzjerskie już mijają.... Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: nowa ja 21.04.10, 18:48 na forum to się nie da, ale możesz wstawić do swojej galerii / profilu na gazecie? Odpowiedz Link
poetkam Re: nowa ja 21.04.10, 16:41 Musisz fajnie wyglądać, Czubata Ja też ścięłam na krótko w grudniu - jakiś szał miałam. Ale już mi się znudziło i na powrót zapuszczam. Odpowiedz Link
lolinka2 Re: nowa ja 21.04.10, 16:47 poetkam, a pokaż się z krótkimi... nie widziałam cię takiej Odpowiedz Link
poetkam Re: nowa ja 21.04.10, 21:38 > poetkam, a pokaż się z krótkimi... nie widziałam cię takiej Zerknij na gazetową pocztę. Posłałam Ci mnie w krótkich Odpowiedz Link
kisunob Re: nowa ja 21.04.10, 19:14 czerwona chłopczyca mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link
czubata Re: nowa ja 22.04.10, 16:31 nie wiem jak wstawić na gazecie bo plik za duży i sratatata... Odpowiedz Link