matrioszka42 24.06.10, 11:37 Dziś Dziecię moje będzie miało laporoskopowo usuwany woreczek żółciowy. Trzymajcie kciuki! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
36.a Re: Kciuki! 24.06.10, 11:52 Kocie, trzymam! Będzie dobrze. Jak mi mówiła koleżanka: robią w brzuchu 3 dziurki, brzuszek jest trochę twardy, ale następnego dnia już można chodzić. Po normalnej operacji nie byłoby to możliwe. Nie martw się, Słońce. Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Kciuki! 24.06.10, 12:15 Wiem, Mąż miał to samo 2 lata temu. Wszystko było super. Teraz Młody (dziedziczenie?). On będzie na chirurgii jednego dnia: dziś popołudniu wytną, a jutro rano do domu. Ale człowiek musi się trochę poniepokoić. I jeszcze ciągle nowe wieści, że znajomi co długo byli w remisji, żarli dropsy jak przykazano, lądują w wariatkowie w spektrum choroby I taka myśl się kołacze: a jeśli i na mnie padnie? Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Kciuki! 24.06.10, 12:16 dzięki za kciuki! Potrzebne będą ok. 15-15.30 Odpowiedz Link
start.hill Re: Kciuki! 24.06.10, 18:31 dzięki za kciuki! Potrzebne będą ok. 15-15.30 Troszke za pozno, ale trzymac bede, aby mlody jutro juz po wszystkim czul sie jak Mlody Bog! Odpowiedz Link
chattetoutenoire Re: Kciuki! 24.06.10, 12:59 Ja też będę trzymała! A w jakim wieku jest młody pacjent? Odpowiedz Link
chattetoutenoire Re: Kciuki! 24.06.10, 20:40 To starsze Twoje dziecię ode mnie. Niewiele ale starsze Mam nadzieję, że w takim razie operacja nie pokomplikuje mu bardzo życia osobistego i będzie się świetnie czuć po wyjściu ze szpitala. Brrr szpitale, nie lubię... Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Kciuki! 25.06.10, 12:30 Dziecię podstarzałe Czuje się całkiem dobrze(to był szpital jednego dnia). Odsypia narkozę. Musi być dobrze, bo ma ślub 31 lipca Odpowiedz Link
poetkam Re: Kciuki! 25.06.10, 12:34 matrioszka42 napisała: > Dziecię podstarzałe Ale zawsze dziecię > Czuje się całkiem dobrze(to był szpital jednego dnia). To świetnie! Zdrowia dużo dlań. Odsypia narkozę. Musi by > ć dobrze, bo ma ślub 31 lipca Będzie dobrze! Udanej zabawy dla Was więc Odpowiedz Link