matrioszka42 20.07.10, 08:41 Czy ja nie mogłabym mieć już klimakterium? Jakiś horror Jedyne pocieszenie, że na wesele syna będę miała z głowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_agn Re: Umieram 20.07.10, 10:45 Przepraszam, ze wchodze w fizjologie, ale czy badalas sie pod katem miesniakow/endometriozy? Daje sie to wyciac i czlowiek jak nowo-narodzony... Odpowiedz Link
matrioszka42 Re: Umieram 20.07.10, 11:22 Badałam. W zeszłym roku. Nie było wskazań do zabiegu. W tym roku kontrolę zrobię już na spokojnie w sierpniu po weselu syna. Odpowiedz Link
ergo_pl Re: Umieram 20.07.10, 14:13 thousand.broken.mirrors napisała: > a do klimaterium mi niestety jeszcze daleko To Ty się ciesz, żeś młoda laska Odpowiedz Link
kebli Re: Umieram 20.07.10, 15:34 A ja się modlę, aby klimakterium jak najpóźniej, nawet pomimo, że boli Odpowiedz Link
jolanta534 Re: Umieram 20.07.10, 22:49 Mamy tego samego syna? mój też się hajta w sierpniu ... Odpowiedz Link
tlenoterapia Re: Umieram 20.07.10, 23:19 Czy ja nie mogłabym mieć już klimakterium? Ja z wycięciem macicy glosuje i spoczko ,ze wszystkimi sensacjami - ciotkami i klimakteriami,mięśniakami ,rakami. Wyciąć ,wyciąć,wyciąć. Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: Umieram 25.07.10, 21:54 patrząc na to, jak moja mama się męczy już od ładnych kilku lat, to wcale nie wiem, czy klimakterium jest naprawdę lepszą opcją. mało pocieszające, ale towarzyszę w bólu co miesiąc. takim ścinającym z nóg. a macicy nikomu nie oddam, co to to nie. Odpowiedz Link
drugikoniecswiata Re: Umieram 25.07.10, 21:55 a w ogóle to taki tekst kojarzy mi się z moją dawną logiką pt "ludzie cierpiący na bezsenność mają mnóstwo czasu". naprawdę swego czasu święcie w to wierzyłam. Odpowiedz Link