fajnyagunia781 29.07.10, 17:52 czesc jestem nowym użytkownikiem mam dośc jestem w depresji ja już nie wiem co robić wszystko bez sensu codziennie udawac ze bedzie lepiej pomocy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awanturka Re: mam już dość 29.07.10, 19:28 Chorujesz na CHAD czy tylko tak przez przypadek tu trafiłeś? Byłeś u lekarza, bierzesz jakieś leki, jak długo to trwa - napisz coś więcej - pomóc pewnie nie pomożemy, ale może coś poradzimy a na pewno podtrzymamy na duchu. Jesteś wśród tych którzy co wiedzą co to depresja.... Odpowiedz Link
awanturka Re: mam już dość 29.07.10, 20:00 przepraszam, pomyliło mi się - myślałam, że jesteś mężczyzną - to przez to "jestem nowym użytkownikiem" Odpowiedz Link
fajnyagunia781 Re: mam już dość 29.07.10, 20:11 choruje na CHAD lecze sie miałam już górke teraz depresje i długo mnie trzyma, leki biorę ale wszystko jakos do bani Odpowiedz Link
awanturka Re: mam już dość 29.07.10, 20:17 To ile tych depresji w zyciu miałaś? Weteranka CHAD-owa czy nowicjuszka jesteś? Odpowiedz Link