gosica30 04.11.10, 18:58 Czy ktoś z Was brał antydepresant Mirtagen?? Jeśli tak, jakie było działanie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chattetoutenoire Re: Mirtagen 04.11.10, 19:06 O ile to to samo co mirzaten to opowiedzią jest: Głównie działało na spanie i tycie. Zwłaszcza spanie. I jeszcze spanie. A poza tym spanie... Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Mirtagen 04.11.10, 19:12 O ile to mirtazapina, to kiedyś uratowała mi życie. Nie tyłam, spałam dobrze - w nocy, w dzień nie byłam senna. Jeden z najlepszych antydepresantów, jakie znam. I co ważne - działa bardzo szybko, już po kilku dniach odczuwa się poprawę. Tak więc ja sobie bardzo chwaliłam. Odpowiedz Link
gosica30 Re: Mirtagen 06.11.10, 13:52 Wzięłem ten antydepresant 2 dni z rzędu i jakoś wcale specjalnie po nim nie śpie Odpowiedz Link
czareg Re: Mirtagen 06.11.10, 21:04 Tydzień, dwa - jak wtedy nie zauważysz efektu, albo zmiana dawki albo leku. www.doz.pl/leki/p5285-Mirtor Pod różnymi nazwami brałem ze 3 lata w minimalnej dawce - jakiś spektakularnych efektów nie odczuwałem, ale rzeczywiście, zmniejszyły się kłopoty z za krótkim snem. Odpowiedz Link
qurdesz Re: Mirtagen 07.03.11, 21:01 Jak wyglądają tab. Mirtagen ? Tzn - jakiego są koloru ? Odpowiedz Link
kebli Re: Mirtagen 07.03.11, 21:19 Faktycznie bardzo dobry antydepresant, tylko ja czekałam 2 tygodnie żeby zaczął działać. Specjalnie senna tez po nim nie byłam. Odpowiedz Link
bapatach Re: Mirtagen 18.08.16, 18:08 Mirtagen 30mg...ocalił mi życie. Nerwica lękowa z elementami depresyjnymi. Miałam wszystkie somatyczne objawy nerwicy..dosłownie wszystkie jakie można chyba mieć. Układ pokarmowy ,serce, zawroty głowy, ataki lękowe,ataki paniki.Strach przed wyjściem z domu,przed tłumem,przed dużymi pomieszczeniami i można by tak wymieniać...Mirtagen naprawdę mi pomógł .Żadnych objawów ubocznych nie miałam, senna byłam przez 1 dzień, miałam lekkie uczucie otepienia przez 2 czy 3 dni a później wszystko wróciło do normy.Przez pierwszy tydzień czasem pobolewała mnie głowa później i to minęło. Za to wróciła mi radość życia. Pozdrawiam, mam nadzieję,że komuś moja wypowiedź może pomóc a i jeszcze jedno podczas pierwszych 2 miesięcy stosowania mirtagenu schudłam 3 kg. Później nic nie przybrałam. Biorę mirtagen 7 miesięcy. Powoli szykuję się do odstawienia. Odpowiedz Link