Dodaj do ulubionych

ergo_pl- mam pytanie!!!

24.06.13, 17:03
Za radą forum (za_mszowe) pozwoliłam sobie na napisanie tej wiadomości. Otóż czekam na przyjęcie mojej mamy do Kliniki na Głuskiej. Mama od wielu lat choruje, ostatnio często przechodzi z jednego bieguna w drugi. Teraz ma depresję i jest z nią źle.Jeżeli nie będzie to problemem to proszę o kilka informacji na temat samej kliniki. Jak jest na oddziale, jakie badania tam robią, czy można odwiedzać chorych bez problemu itp. Byliśmy u doktor Dubas-Ślemp i to ona dała nam skierowanie. Z góry dziękuję za wszelkie informacje, pozdrawiam i zdrówka życzę!!!

Ewa
Obserwuj wątek
    • ergo_pl Re: ergo_pl- mam pytanie!!! 25.06.13, 00:11
      Nic Ci niestety nie odpowiem, bo jak zdążyłam się zorientować, klinika ta jest w Lublinie, a ja jestem z innego miasta sad
      • e1w2ewa Re: ergo_pl- mam pytanie!!! 25.06.13, 07:51
        Ok, dzięki. Tak chodzi mi o klinikę psychiatrii w Lublinie na Głuskiej.
        Pozdrawiam!!!
        • za_mszowe Re: ergo_pl- mam pytanie!!! 25.06.13, 10:24
          ergo, przeciez tam nie ma rejonizacjiwink jak nie chcesz pisac, o swoim pobycie (wyszukiwarka na forum nie klamie), anyway, twoja sprawa;]
          • ergo_pl Re: ergo_pl- mam pytanie!!! 25.06.13, 15:19
            Zamszowe, gdybym leżała w tej klinice, to nie wiedzę powodu, żeby to ukrywać i dziewczynie nie pomóc. Nie mam pojęcia, skąd wywnioskowałaś, ze jestem z Lublina.
            • ergo_pl Re: ergo_pl- mam pytanie!!! 25.06.13, 15:28
              I w ogóle bardzo mi przykro, w jakim świetle mnie stawiasz - kogoś, kto po prostu nie chce pomóc.
              To, że nie jestem z Lublina, mogłaby potwierdzić Beatrix.
              Ale nie będę jej takim bzdetem zawracać głowy i udowadniać, że nie jestem wielbłądem.
            • za_mszowe Re: ergo_pl- mam pytanie!!! 25.06.13, 15:35
              Ergo, przeciez w lubelskiej klinice nie ma rejonizacji. Możesz być spoza Lublina, a przebywać tam w szpitalu. jedno drugiego nie wyklucza. Nie pisalam nigdzie, ze ty na pewno mieszkasz w Lublinie.

Przepraszam, jesli nie byłas nigdy tam w szpitalu, być może omyłkowo wywnioskowałam to z Twoich niegdysiejszych postów. niestety mam na głowie wiele znacznie bardziej absorbujących spraw niż odgrzebywawnie starych wątków. byc może ktoś mial ludzaco podobnego nicka do Twojego i to mnie zmyliło.
              • ergo_pl Re: ergo_pl- mam pytanie!!! 25.06.13, 15:41
                Rozumiem. Leżałam u siebie w mieście.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka