39.a 09.02.16, 13:15 Zadziałajcie, proszę, aby usunęli z forum gówniany przycisk "fb" Od kiedy ktokolwiek stąd chciałby sie chwalić całemu światu, że ma problem z głową? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
za_mszowe Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 13:21 Nie chodzi o moderację tylko o podwykonawców dla Agory. Biedacy chcieli się pewnie czymś wykazać żeby ich nie zwolnili. Fora gazetowe mają odgórnie wbudowany przycisk fejsa, co tak naprawdę nic nie znaczy. Zresztą nie logujesz się na pocztę/konto gazety Facebookiem i nie publikuje Ci się nic automatycznie. Naprawdę, niczyja wina ze ktoś może mieć jazdy ksobne i myśleć ze wszystko co tu pisze, z automatu wyląduje na jego FB pod twarzą i nazwiskiem Odpowiedz Link
39.a Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 13:49 Czasem bardzo przeginasz... Nie mam jazd ksobnych, nic mi się nie opublikuje, bo praktycznie nie ma gdzie, ale NIE chciałabym, aby ktoś uznał dyskusję na tyle ciekawą, że znalazłoby się to na jego "łolu". Nie i już. Odpowiedz Link
za_mszowe Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 14:13 Nie sądzę żeby ktoś w ogóle wpadł na dzielenie się takimi treściami. Zreszta teoretycznie jestesmy tu anonimowi. Nicka z tego forum nie uzywasz przeciez chyba nigdzie indziej. A pisząc tu się przy okazji nic nie publikuje (bo nie ma opcji logowania się facebookiem;zresztą nawet gdyby gazeta.pl wprowadziła taka możliwość, to wystarczy pozmieniać ustawienia prywatnosci). Za insynuowanie ksobnosci przepraszam najmocniej. Odpowiedz Link
jaskolka82 Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 17:36 Lepiej miec problem z jelitami?? Odpowiedz Link
za_mszowe Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 17:57 Albo z obrzękiem limfatycznym? Odpowiedz Link
39.a Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 18:15 Kurczę, zadajecie dziwne pytania )) Nie znam całkiem zdrowego somatycznie człowieka... Odpowiedz Link
za_mszowe Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 18:27 Chodziło o kontekst chwalenia się całemu światu (przecież pisząc na tym forum nie chwalisz się "z automatu", a udostępnić na fb można każda treść z netu -niepotrzebny do tego przycisk "udostepnij"). Jeżeli chodzi o kontekst "chwalenia sie" m in dlatego bronie się jak mogę przed zbieraniem 1%. Rozgłos wątpliwy w perspektywie znikomej korzyści. A i obrzęk jest dożywotni, nieuleczalny i nie refundowalny w terapii (gorzej niż chad). Odpowiedz Link
39.a Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 18:37 Ajjjjjjjjjjj. Powoli: uważam, że przycisk p o d z i e l s i ę dyskusją jest zbędny w przypadku takiego forum jak to. A kliknąć go można przypadkiem. Już kiedyś taki przycisk był, ale szczęśliwie zniknął w bardzo krótkim czasie. Dwa: nie znoszę bawić się w licytacje, komu jest gorzej. Bo to calkiem bez sensu. Bo to nieporównywalne. Komuś, kto się zabije z powodu depresji jest pewnie gorzej niż komuś choremu somatycznie. Zresztą, NIE WIEM. Odpowiedz Link
za_mszowe Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 18:53 Kiedyś krążyła tu (na tym forum tez) petycja do Agory odnośnie zmian technicznych i ich cofnięcia. Chodziło pewnie o zmiany widoczności wątków w dyskusjach itp. To też można by tam uwzględnić. Na gazecie.pl są fora wielotematyczne. I nikt z "technicznych" pewnie nie różnicowal co jest wstydliwe a co nie. Jeżeli nie chcesz "kliknąć przypadkiem" to na razie wylogowuj się z FB na czas czytania forum. Bez sensu mieć ten portal włączony 24/7/366; to coś na kształt niewolnictwa;] Jaskółka zadała pytanie od czapy wiec tylko się dopisałam. Tez nie mam pojęcia komu jest gorzej, kiedyś, 2 lata temu, chciałam zrobić kuku z powodu nasilonych problemów somatycznych (crps), ale ja strachliwa jestem i na rozważaniu scenariuszy pod moja zryta kopula się zakończyło. Wiem ze identyczny wątek założyłas w 2012 i tez większość radzila Ci wylogowywać się z FB. Miejmy nadzieję że przycisk FB wszędzie jak leci to tylko głupi test próbny i po protestach użytkowników forow gazety, zdechnie śmiercią naturalną. Odpowiedz Link
sensi47 Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 23:17 Hej Oczywiście, że nikt z piszących tu nie kliknie UDOSTĘPNIJ czy POLUB, bo to nasze "wewnętrzne" sprawy. Jednakże jakiś mało poważny przybysz już tak, chociażby dla żartu. Odpowiedz Link
39.a Re: List miłosny do Moderacji 09.02.16, 23:24 Pytanie offowe: czemu czytasz namiętnie archiwum? Bo o czekoladzie Lindta moglam pisać, bo lubiłam...wszystko wiesz, a nie sądzę, że to dobra pamięć. Nie grzeb "w śmieciach"! Odpowiedz Link
za_mszowe Re: List miłosny do Moderacji 10.02.16, 09:51 Nie czytam archiwum, wyszukalam mojej wypowiedzi ze słowami "wtyczka społecznościowa fb". -temat przewinal się kilka lat temu, bo agora eksperymentowala z fb. Pamiętam ze temat był i ze coś o tym pisałam. Z czekolada to tak bywa że jak ktoś lubi słodycze, to tej marki pewnie też. Odpowiedz Link