27.02.07, 13:37
Piszesz na róznych forach, praktycznie to samo. Napisz konkretnie ile osób
skorzystało z Twoich rad i wyszło z choroby bez leków.
Obserwuj wątek
    • oxygen1000 Re: do mskaiq 27.02.07, 14:32
      nikt
    • miriam11 Re: do mskaiq 27.02.07, 15:40
      Marta, mi się wydaje, że adresat pytania jest niewłaściwy. Bo jaką masz
      gwarancję, że on Ci tu napisze prawdę? Jeśli kłamie twierdząc, że "nie wypowiada
      się na temat leków", a obie dobrze wiemy, że wiele razy wypowiada się przeciw
      lekom, to skąd wiesz, że to, co teraz odpowie na Twoje pytanie, będzie prawdą, a
      nie liczbą wziętą z sufitu?
      Właściwszym adresatem byliby uczestnicy forów, po których plącze się Mskaiq. Po
      prostu, niech się sami ujawnią ci, którzy chorowali i bez leków wyszli z
      depresji, schizofrenii, nerwicy czy ChAD.
      Swoją drogą to ja mam niezłego pecha -jak jeszcze byłam na Depresji, bo nie
      wiedziałam, że mam ChAD, to on tam był i mnie to wkurzało. Potem, wraz ze zmianą
      diagnozy przeniosłam się tutaj i było tu tak fajnie - spokojnie, zacisznie,
      kameralnie....do dnia kiedy i tutaj ta...... australijska przylazła i zaczęła
      truć. Już nigdzie spokoju nie ma.
      • martaewa29 Re: do mskaiq 27.02.07, 15:54
        masz rację koleżanko
        • miriam11 Re: do mskaiq 27.02.07, 16:00
          smile

A jeszcze chciałam dodać, że (oczywiście wiem, czepiam się) za osobę, która
          wyszła z choroby psychicznej bez leków, dzięki radom MSK, uznaję osobę, która:
          a) poszła do lekarza i lekarz zdiagnozował np. depresję, zalecił leki (czyli
          formalna diagnoza lekarska, a nie wmówienie sobie choroby, bo komuś było przez
          dwa dni smutno)
          b) następnie ta osoba wywaliła rzeczone leki, zaczęła chodzić na spacery, zdrowo
          jeść i stosować wszelkie zalecenia MSk '
          c) na kontroli lekarskiej lekarz stwierdził: jest Pan/pani wyleczony(a).
          Wtedy możemy mówić, że była choroba, choroby nie ma i to dzięki metodzie Mskaiq.
          • martaewa29 Re: do mskaiq 27.02.07, 16:09
            smile
            dodam,
            że nie może być to osoba która była zdiagnozowana przez mskaiq
            • miriam11 Re: do mskaiq 27.02.07, 16:11
              martaewa29 napisała:

> smile
              > dodam,
              > że nie może być to osoba która była zdiagnozowana przez mskaiq

Hi hi, przy takiej metodyce badań to nawet Mskaiq się nie łapie wink
    • mskaiq Re: do mskaiq 27.02.07, 22:01
      Kazdej osobie ktora do mnie napisze odpisuje. Nie licze osob, nie robie zadnych
      statystyk.
      Serdeczne pozdrowienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka