martaewa29 27.02.07, 13:37 Piszesz na róznych forach, praktycznie to samo. Napisz konkretnie ile osób skorzystało z Twoich rad i wyszło z choroby bez leków. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriam11 Re: do mskaiq 27.02.07, 15:40 Marta, mi się wydaje, że adresat pytania jest niewłaściwy. Bo jaką masz gwarancję, że on Ci tu napisze prawdę? Jeśli kłamie twierdząc, że "nie wypowiada się na temat leków", a obie dobrze wiemy, że wiele razy wypowiada się przeciw lekom, to skąd wiesz, że to, co teraz odpowie na Twoje pytanie, będzie prawdą, a nie liczbą wziętą z sufitu? Właściwszym adresatem byliby uczestnicy forów, po których plącze się Mskaiq. Po prostu, niech się sami ujawnią ci, którzy chorowali i bez leków wyszli z depresji, schizofrenii, nerwicy czy ChAD. Swoją drogą to ja mam niezłego pecha -jak jeszcze byłam na Depresji, bo nie wiedziałam, że mam ChAD, to on tam był i mnie to wkurzało. Potem, wraz ze zmianą diagnozy przeniosłam się tutaj i było tu tak fajnie - spokojnie, zacisznie, kameralnie....do dnia kiedy i tutaj ta...... australijska przylazła i zaczęła truć. Już nigdzie spokoju nie ma. Odpowiedz Link
miriam11 Re: do mskaiq 27.02.07, 16:00 A jeszcze chciałam dodać, że (oczywiście wiem, czepiam się) za osobę, która wyszła z choroby psychicznej bez leków, dzięki radom MSK, uznaję osobę, która: a) poszła do lekarza i lekarz zdiagnozował np. depresję, zalecił leki (czyli formalna diagnoza lekarska, a nie wmówienie sobie choroby, bo komuś było przez dwa dni smutno) b) następnie ta osoba wywaliła rzeczone leki, zaczęła chodzić na spacery, zdrowo jeść i stosować wszelkie zalecenia MSk ' c) na kontroli lekarskiej lekarz stwierdził: jest Pan/pani wyleczony(a). Wtedy możemy mówić, że była choroba, choroby nie ma i to dzięki metodzie Mskaiq. Odpowiedz Link
martaewa29 Re: do mskaiq 27.02.07, 16:09 dodam, że nie może być to osoba która była zdiagnozowana przez mskaiq Odpowiedz Link
miriam11 Re: do mskaiq 27.02.07, 16:11 martaewa29 napisała: > > dodam, > że nie może być to osoba która była zdiagnozowana przez mskaiq Hi hi, przy takiej metodyce badań to nawet Mskaiq się nie łapie Odpowiedz Link
mskaiq Re: do mskaiq 27.02.07, 22:01 Kazdej osobie ktora do mnie napisze odpisuje. Nie licze osob, nie robie zadnych statystyk. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link