Dodaj do ulubionych

lubie to forum

15.04.07, 16:01
Czesc Wszystkim,

Chcialam tylko napisac, ze bardzo lubie to forum, a raczej ludzi tu piszacych. Ciesze sie, ze mamy
taka fantastyczna ekipe adminek, ktore maja tyle rozsadku i kapitalne poczucie humoru (mimo
wszystko).

Czesto tylko czytam Wasze wpisy. I musialabym powtarzac Wasze slowa, tak bardzo znajome jest to
co piszecie.

Ciesze sie, ze jestescie i dodajecie mi otuchy.

Bardzo cieplo pozdrawiam Wszystkich Was.

planasana (chwilowo - zbalansowana Lamitrinem wink)

pzdr dla Nev smile
Obserwuj wątek
    • aurelia_aurita Re: lubie to forum 15.04.07, 17:05
      zgadzam się!
      (szczególnie w kwestii "fantastycznej ekipy adminek" wink)))
      też lubię to forum.
      i możliwe, że wcale nie mam chada - ale nawet jak się okaże, że go nie mam, to i tak będę tu wpadać smile
      pzdr
      • miriam11 Re: lubie to forum 15.04.07, 18:55
        ha ha ha, ta "fantastyczna ekipa adminek" mnie rozbroiła! No nie powiem,
        próżność moja została mile połechtana wink
        Lubię to forum tak samo jak Planasana, bo tu nie muszę nikomu tłumaczyć jak
        chłopu na rowie, czemu się czuję jak czuję.
        Tylko szkoda, że mnie zaczęło bujać znowu, też bym chciała tak równiutko jak Ty,
        Planasanko....
        Ale sama jestem sobie winna, ostatnie ekscesy alkoholowe (to cholerne chilijskie
        Cabernet Sauvignon) chyba mogły mieć wpływ.
    • comsui Re: lubie to forum 15.04.07, 21:02
      Hello. Nie tylko "lub" nas, ale pisz częsciej smile
      Pozdrawiam.
      • planasana Re: lubie to forum 16.04.07, 20:26
        comsui napisała:

> Hello. Nie tylko "lub" nas, ale pisz częsciej smile

Kochana, to Ty mnie nie znasz wink)) Jestem na tym forum od ponad 3 lat. Jak sobie wpiszesz w
        wyszukiwarke wpisy z 2004 i 2005 roku, to zobaczysz jak czesto tu pisalam wink Przerazajaco czesto.

Przyznam, ze najczesciej pisze w glebokiej depresji, niestety. Jak mam wyz, albo stan normal, to rzadko
        sie odzywam. Kiedy jestem w depresji najczesciej marudze tutaj i sie wyzalam.

A ostatnio jest dobrze (tfu tfu odpukac).
        Czasem mam lenia i nie pisze tylko Was czytam.
        A ostatnio probuje sie odzwyczaic od internetu wink (wlasnie widac jak mi idzie wink). W ramach odwyku
        zamierzam rzadziej sprawdzac poczte i buszowac po necie. zobaczymy na jak dlugo.

pzdr
    • lolinka2 Re: lubie to forum 15.04.07, 23:01
      wątek pachnie wazelinką, ale też cię lubię (lubimy) planasana smile) i to forum także.
    • nevada_blue Re: lubie to forum 15.04.07, 23:49
      [nev.] odpozdrawia serdecznie smile kiss
      • nikusia85 Re: lubie to forum 16.04.07, 18:25
        jakkolwiek to zabrzmi-dobrze mi tu!pozdrawiam! kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka