Dodaj do ulubionych

jestem rozbita

04.06.07, 08:27
coś mi się przestawiło. jestem rozbita i chcę spać. i mam jakieś wewnętrzne
rozedrganie. nie podoba mi się to.
Obserwuj wątek
    • miriam11 Re: jestem rozbita 04.06.07, 08:35
      A bo pogoda taka, że i najzdrowszego by rozbiło. Współczuję. Sama też jestem
      trzepnięta, łeb znowu jak bania, ten deszcz jest dobijający.
      • poetkam Re: jestem rozbita 04.06.07, 12:24
        miriam11 napisała:

> A bo pogoda taka, że i najzdrowszego by rozbiło.

Zgadza się droga Miriam. Jestem kompletnie zamulona, a do 17 (jestem w pracy),
        jeszcze duuuużo czasu.
        • miriam11 Re: jestem rozbita 04.06.07, 12:52
          Ja dzisiaj pracuję w domu. Zazwyczaj nie mam problemu z narzuceniem sobie
          reżimu, dzisiaj jakoś trudniej idzie. No ale biorę się do roboty, sama się nie
          zrobi. Tylko najpierw kaaaaawyyyyyyy!
          • miriam11 Re: jestem rozbita 04.06.07, 12:53
            Byłabym zapomniała. Kawa podnosi emocjonalność, więc jest b. szkodliwa, ale mam
            to gdzieś, ja bez kawy dzisiaj nie zrozumiem, co czytam, a muszę zrozumieć smile))))
            • kotomysza Re: jestem rozbita 04.06.07, 14:04
              ja mam jakieś poczucie, że zaraz to co mi się udało zrobić od końca marca,
              czyli poukładać się ze sobą, uspokoić i przestać się bać rozsypie się. i znowu
              zacznie się koszmar permanentnego strachu.
              moze to przez wczorajszy film, poszłam na "Euforię" i mi się przypomniało parę
              rzeczy, które gdzieś chowałam.
              echhh
              • lookfor84 Re: jestem rozbita 04.06.07, 15:40
                Rzeczywiście dzień dziś taki nijaki.Jestem na etapie drugiego przerabiania
                materiału (przygotowuję się do egzaminu) i fatalnie mi dzisiaj idzie.Jestem
                ospałą i brakuje mi energii.
                Kotomyszo, głowa do góry, nic Ci się nie rozsypie.Zrób sobie parę dni
                lużniejszych, jeśli możesz sobie pozwolić i odpocznij.Zrób sobie jakąś
                przyjemność.Będzie dobrze, zobaczysz, buziaki.
    • allan122 Re: jestem rozbity 04.06.07, 18:18
      Dołączam do was też brakuje mi energi do działania ale uważam że to nie pogoda
      tak mnie dobija .To ten pieprzony chad raz daje mi nadmiar energi a potem mi ją
      zabiera,w pracy to najbardziej mnie teraz interesuje która jest godzina.Nie
      wiem jak to dalej będzie,myśle że to w końcu minie ale pracować w takiej formie
      jest bardzo ćiężko.Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka