27.06.07, 22:06
Szaleństwo,obsesion.Może jeszcze na jakimś tle?Moja koleżanka kupuje mnóstwo
fatałaszków.Ogromne ilośccccccccccci.Mój kolega jest graczem w bingo!Cała jego
wypłata tam ląduje.Inni może mają coś innego.Jak to się ma do naszej manii?Co
o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • com_sui Re: Mania 27.06.07, 23:06
      To tylko domniemania, bo zainteresowany zaprzecza:
      ktoś z moich bliskich, kto nie leczy ChAD przegrywa
      znaczną kasę grając na automatach.

ja..cóż, morze książek, nie nadążam z czytaniem.
      mama wydała stanowczy zakaz. przyjęłam do wiadomości.
      przystopowałam od paru miesięcy...
      • lolinka2 Re: Mania 28.06.07, 00:31
        hodowla cebulki, kupowanie kukurydzy w puszkach, schabu, botwiny... smile) w
        ilościach jak przed wojną iracką - to moje standardy jazzowe
        • lolinka2 A moja córka..... 28.06.07, 00:32
          .... jak ją górka bierze, zaczyna stołki ciągać po całym domu - jeden na drugim,
          albo pojedynczo, ale wszędzie (w idiotycznych miejscach) potykamy się o zielone
          taborety Ikea....
          lekarka mówiła że to może być rodzaj maniakalnej zajawki
          • com_sui Re: A moja córka..... 28.06.07, 01:08
            czy to objaw manii? mieć ze sto cienkopisów i używać tylko pióra?
            kurczę, jesteśmy powaleni...
            i to nie jest wiadomość optymistyczna smile

tzw. spożywka? no to 15 herbat (w tym 5 rodzajów zielonej, 3 czerwonej itp).

Kiedyś 15 szamponów, odżywek do włosów. Fajnie się słuchało, że ma się ładne włosy wink Teraz ta ilość uległa zmniejszeniu. Szamponów smile)

a w szufladzie biurka co najmniej jedno nierozfoliowane czasopismo sprzed
            2 lat. tu jednak bije mnie na głowę ten od zupy pomidorowej w puszce,
            Andy Warhol. Po jego śmierci znaleziono w jego mieszkaniu kosmiczne ilości nierozpakowanych produktów żywnościowych, zakupów, ubrań itd.

MIAŁ WIĘCEJ KASY! smile
    • kmka Re: Mania 28.06.07, 07:11
      kupowanie ciuchów w róznych rozmiarach, buty które nie nadają się do niczego i
      oczywiście nr 1 faceci i sex
    • kotomysza Re: Mania 28.06.07, 08:37
      w stanie radosnej górki,a ostatnio przeanalizowałam kompter pod względem dat
      projektów. rysowanie, projektowanie. potrafię dziennie zrobić 3-4 projekty tak
      z radości tworzenia.

gotowanie.

kupowanie ksiażek i czytanie.

to te z mniej szkodliwych. z bardziej - potrafię hurtowo pić alkohol. i być
      nadmiernie urocza dla płci przeciwnej.

• ditta12 Re: Mania 28.06.07, 17:36
        Ja mam całkiem niewinne:kupowanie maleńkich ubranek dla nieistniejącego
        noworodkasmilePochłanianie książek też jak najbardziej w olbrzymich ilościach.Oraz
        pewna kolekcja....
        • aurelia_aurita Re: Mania 28.06.07, 17:48
          a ja Wam dziewczyny zazdroszczę, że mozecie się skupić na książkach, kiedy macie
          górkę. bo ja za cholerę nie mogę. moje górki są takie... bezproduktywne. (nie
          licząc tego, co produkuję na różnych forach dyskusyjnych - a co potem nieraz
          czytam z zażenowaniem... wink ale generalnie, moja aktywność jest wtedy bardzo
          chaotyczna, oczywiście dużo kupuję (i wynajduję najkosmiczniejsze produkty
          spożywcze typu ośmiorniczki w sosie pikantnym firmy graal - których do dziś nie
          otworzylam wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka