kapuzda 16.08.07, 23:32 mam schozofrenie paranoidalna ale postanowilem napisac tutaj mam wszystkie objawy chad oraz schozofrenii paranoidalnej co robic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluelagoon Re: co robic? 17.08.07, 16:25 no chyba pozostaje tylko sie leczyc, z lekami nie powinienes miec objawow. Odpowiedz Link
planasana Re: co robic? 17.08.07, 18:11 Ej, kapuzdo, moze sie naczytales za duzo Kepinskiego, co? Lekarz Ci postawil taka diagnoze, czy sam sobie ja postawiles na podstwie objawow wymienionych w jakiejs ksiazce? Nie wiem "co robic". Do lekarza pojsc. Odpowiedz Link
cassandrax Re: co robic? 17.08.07, 18:49 ...należy spacyfikować się ogromną ilościa leków,a wtedy otaczający świat stanie się choć troszkę łatwiejszy... a najlepiej zasięgnąć rady specjalistów,najlepszych w swoim fachu...przecież taka choroba to jeszcze nie koniec świata... Odpowiedz Link
niewierzacy_w_to Re: co robic? 18.08.07, 15:57 Powtórzę za planasana: Ej, kapuzdo, może się naczytałeś za dużo (...)? Wiesz co? Aleś sobie zestaw chorób dobrał, jeśli potwierdzi Ci go specjalista to przejdziesz do historii. Odpowiedz Link