Dodaj do ulubionych

Czy jestem gorsza?

23.01.08, 20:56
Czasami mi sie wydaje ze ludzie(ci ktorzy wiedza)patrza na mnie
poprzez pryzmat mojej choroby i mowia"a,to ta co ma bzika".Jesli cos
powiem to byc moze kreca kolko na czole.Czasem mam takie wrazenie,ze
cokolwiek nie zrobie to i tak to nie jest nic warte bo mam latke na
cale zycie przyklejona.
Obserwuj wątek
    • i_am_the_army Re: Czy jestem gorsza? 24.01.08, 00:27
      życie jest brutalne, ludzie też bywają brutalni i głupi, ale nie wszyscy... tym
      głupim, którzy kręcą to kółko trzeba współczuć, bo on tak naprawdę kręcą kółko
      na siebie

nie jesteś gorsza do jasnej cisanej, z żadnej strony!!! Ditty są fajowe!! big_grin
    • obecna57 Re: Czy jestem gorsza? 24.01.08, 06:06
      Mieć żółte papiery bywa czasem fajnie. Ja dzięki temu czuję się
      usprawiedliwiona kiedy czasem nie chcę poddać się społecznej presji
      (jakieś obowiązkowe spotkanie rodzinno towarzyskie). Np. olałam
      pewien rodzinny pogrzeb.Po prostu " żle się czuję" i wara ode mnie.
      Ogólnie uważam, że muszę przestrzegać HIGIENY PSYCHICZNEJ (żadnych
      stresów, selekcja informacji, filmów, lektur- dopuszczam tylko
      pozytywne).I tak np. nie odwiedzam chorych: mam i tak słaby "power"
      a współczucie jeszcze mi go wysysa.Trudno- taki egoizm samoobrona.
    • poetkam Re: Czy jestem gorsza? 24.01.08, 09:08
      A niech Ci tam zwisa, co inni o Tobie myślą! Wiem, że to trudne, sama mam z tym
      problemy. Popatrz , G. na swoje dzieła, oderwij się od zamkniętego kręgu
      aroganckich hipokrytów! A łatka. Matko, oni Ci zazdroszczą tej łatki. Myślą:
      artystka, blee, musi być psychicznie chora. A sami mieliby ochotę być "innymi".
      Olej.
      • ditta12 Re: Czy jestem gorsza? 24.01.08, 18:47
        Jestescie wspaniale!!!!!Zalasta mi daje takiego dolka.Trzeba bedzie
        sie nauczyc dobrze plywac na tej falismile
        • i_am_the_army Re: Czy jestem gorsza? 24.01.08, 19:21
          Ooo, a jednak zaczęłaś brać Zalastę? Jak tak to witaj w zalastowym klubiewink
          • ditta12 Re: Czy jestem gorsza? 24.01.08, 19:50
            smile)))))))))Biore Armio 5mg. 1/4tabletki na noc.Strasznie mnie po tym
            rozdwaja jakos i pamiec gubie.Ale pracuje i sie nie dajewink
            • i_am_the_army Re: Czy jestem gorsza? 24.01.08, 23:22
              1/4 z 5mg? Hehe, to dokładnie tyle co jawink) Z tym, że ja czasem nawet mniej niż
              to 1/4, ale ja nie mam manii, więc Ty przypadkiem nie bierz ze mnie przykładu i
              już bardziej nie zmniejszaj, bo jak na manię to i tak masz koooomarzą daweczkęwink))
              Trzymam kciuki za Ciebie!
              • i_am_the_army Re: U-HU 29.01.08, 20:37
                U-hu, opuszczam zalastowy klub Ditto moja droga, bo od dziś jestem z powrotem na
                samym Licie (za zgodą lekarki)
                Zobaczymy, jak się będę trzymać, choć osobiście nie sądzę, żeby mi było gorzej.
                Obym bardziej nie zdychała... Pożyjemy-zobaczymy, ale jak ja bym chciała, żeby
                mi ten Lit wystarczył! Łeee! Próba nie strzelba, spróbujęwink
                Też potrzebuję za mnie kciuków, tym bardziej, że właśnie tkwię w dość silnym
                ataku paniki i trochę miesza mi się w główce..........
                będzie będzie ok będzie ok będzie ok będzie ok będzie ok będzie ok będzie ok
                będzie ok będzie ok będzie ok będzie ok będzie ok będzie ok będzie ok będzie ok
                będzie ok
                <zmęczony>
                • 35.a Re: U-HU 29.01.08, 21:02
                  Kciuki, Żołnierzyku
                  • i_am_the_army Re: U-HU 29.01.08, 21:11
                    Żołnierzyk dzięki serrrdeczne Pani Niewiaście Drogiej składa big_grin
                    • ditta12 Re: U-HU 30.01.08, 16:46
                      Armio kochana!Nie wiesz nawet jak bardzo mi pomoglas przy
                      samodozowaniu litu i zalastysmileMoja mania to juz pol maniismile
                      Pracuje,sprzatam,wczoraj tylko raz na przystanku "unioslam sie do
                      gory".To bylo super ale zaraz kazalam sobie stanac na nogi
                      twardo.Wszystko jest ok.smile)))))Mogloby tak zostac na zawsze.Jak
                      pojde w dol to odstawie zalaste.pozdrawiam Cie serdecznie i
                      buziaczkismile
                      • i_am_the_army Re: U-HU 30.01.08, 17:37
                        Dittaaaaa!!!!! CIESZE SIE OGRRROMNIE!!!!!! Oby tak dalejsmile))))) Silna z Ciebie
                        babka jak nie wiemsmile))
                        Pozdrawiam również baaardzo!
                        • ditta12 Re: U-HU 30.01.08, 18:10
                          Ditta silna bardzo ale Armia o wiele
                          silniejsza smile))))))))))))))))))))))))
                          • i_am_the_army Re: U-HU 30.01.08, 20:20
                            Eeeee tam, jedna Ditta to jak pięć armii gąsienic!!! big_grin big_grin
                            Ditta górą!!!!!!!!!!!!!! big_grin big_grin big_grin big_grin
                            • ditta12 Re: U-HU 31.01.08, 05:53
                              Przekazuję Ci wiarę w siebie Gąsiennico!Sama widzisz że mogłam
                              pracować i zwyczajnie funkcjonować w chorobie.To mi nawet pomagało w
                              pracywinkTylko trzeba czasem sobie mówić "stop".Sama dobrze wiesz o co
                              chodzi.Wiwat lit iokruszek zalasty!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • i_am_the_army Re: U-HU 31.01.08, 13:21
                                Oo, potrzeba mi wiary w siebie od Ditty big_grin
                                <uścisk>
                                • ditta12 Re: U-HU 31.01.08, 16:15
                                  Ditta daje wiare w siebie Armii bo jest pewna ze z bipolarem mozna
                                  zyc w zgodzie i robic wszystko co sie chce i co sie lubi.Tylko nie
                                  powinno sie za wysoko latac bo i po cosmile))))))Armia ma teraz sile
                                  wielką jak Ditta!!!!!!
                                  • i_am_the_army Re: U-HU 31.01.08, 16:30
                                    Buuum! Właśnie uderzyła we mnie potężna MOC DITTYbig_grin big_grin big_grin
                                    dziękuję big_grin
                                    Muszę jeszcze poduczyć się, jak z niej korzystać...
                                    • ditta12 Re: U-HU 31.01.08, 16:49
                                      Masz z fali zrobić gruby pręt,ale to jeszcze przede mną.Ty
                                      zdałaśmaturę będąc w manii,ja w czasie matury byłam w szpitalu na
                                      depresję.To ja pytam Ciebie Armio jak to zrobiłaśsmile)))))))))!!!!!!!!
                                      • i_am_the_army Re: U-HU 31.01.08, 17:12
                                        big_grin
                                        Zrobiłam to tak samo jak ostatnio Ty w czasie manii pracowałaś wink
                                        Gruby pręt z fali? Oj, jeszcze pewnie wiele lat praktyki przede mną. Liczę, że
                                        zrobisz to prędzej i mnie nauczysz wink
                                        • ditta12 Re: U-HU 31.01.08, 17:32
                                          POstaram Sięsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka