kotomysza 24.07.08, 14:16 zrobiłam kolczyki - całkiem sporo, mam rozgrzebaną stronę www na głowie, pisaninę reklamową i nie mam siły. jakby mi ktoś korek wyciągnął. więc proszę o kopniaka, bo masakrystycznie nie znoszę zawalać terminy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matrioszka42 Re: kopniaka potrzebuję 24.07.08, 14:18 Wedle życzenia Masz życzliwego kopniaka i bierz się do roboty a kolczyki biegusiem proszę powiesić na swojej stronie Odpowiedz Link
poetkam Re: kopniaka potrzebuję 24.07.08, 15:11 A może po prostu przez ciśnienie lecące w dół jesteś słaba? Przeczekaj spokojnie. A jak Twoja noga? Goi się, Kotomyszo? Odpowiedz Link
kotomysza Re: kopniaka potrzebuję 24.07.08, 15:34 może, ale mnie wkurza to rozmemmłanie. a noga. dzięki, leczy się jakoś. siniak jest ładny, o średnicy 15 cm, z różnokolorową otoczką. opuchlizna jest nieznaczna, tj. kolano wchodzi w wąskie spodnie. Odpowiedz Link
poetkam Re: kopniaka potrzebuję 24.07.08, 15:37 Mam nadzieję, że szybko da Ci spokój ta opuchlizna. A jam jest słaba jak mucha- efekt bodajże ciśnienia ))))))) (ciekawe jakiego) Odpowiedz Link
skwr2 Re: kopniaka potrzebuję 24.07.08, 15:57 Nie potrzebujesz. Trzeba siebie lubić. Czy ktoś zrobi to lepiej od Ciebie? Poczekaj na przypływ natchnienia. Odpowiedz Link
kotomysza Re: kopniaka potrzebuję 24.07.08, 22:22 dzięki za kopniaki - wrzuciłam. i na allegro i na blog. więc teraz tylko praca nad stroną. Odpowiedz Link
poetkam Re: kopniaka potrzebuję 24.07.08, 22:37 U Ciebie zapewne też burza była dziś, prawda? To i ciśnienie po burzy rosnąć zaczęło. Nic więc dziwnego, że robota zaczęła tak pięknie Ci iść Prace piękne, jak zwykle. Odpowiedz Link
kotomysza Re: kopniaka potrzebuję 24.07.08, 22:50 burzyło się nieznacznie. ale zabrałam się za rysowanie i zobaczyłam efekt. i jakoś poszło dalej. i aparat dziś się mnie słuchał. Odpowiedz Link