tosiedazrobic 23.09.08, 02:57 kol,skonczyl mi sie limit na skrzynce,co robic? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tosiedazrobic Re: taka mala prywata 23.09.08, 03:09 oj bedziesz mnie mial na sumieniu. i to w takim momencie wyskoczyl mi komunikat o wyczerpanym limicie. btw:pielęgniarze mnie nie interesują. Odpowiedz Link
konto_online Re: taka mala prywata 23.09.08, 03:10 ja już nie mam sumienia, procesy mózgowe ustały już mnie wiozą do chłodni Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: taka mala prywata 23.09.08, 03:12 mógłbys ożyc na sekunde na czacie? Odpowiedz Link
konto_online Re: taka mala prywata 23.09.08, 03:15 nie mógłbym czaty przed chłodnią postawili i mistrzów woo-doo nie wpuszczają Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: taka mala prywata 23.09.08, 03:21 publicznie nie będę się poniżac <foch> z woo-doo przegiąłes.jam czystego serca. Odpowiedz Link
konto_online Re: taka mala prywata 23.09.08, 03:24 te ściany takie grube, nic nie słychać przez nie... chyba muszę się na konto administratora przelogować proszę czekać Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: taka mala prywata 23.09.08, 03:35 dobra dopiero teraz sie pokapowałam. mam isc spać. Odpowiedz Link
konto_online Re: taka mala prywata 23.09.08, 03:39 Java updated POLchat applet not inited! contact gazeta.pl administrator hints: 1. try to delete some less important e-mails from your box 2. just create another account, use google.com Odpowiedz Link
konto_online Re: taka mala prywata 23.09.08, 03:42 konto_online process killed administrator mode off Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: taka mala prywata 23.09.08, 03:51 śpij dobrze Potworze,nie mam juz siły. Odpowiedz Link
35.a Re: taka mala prywata 23.09.08, 10:17 Konto się zbiesił, nie martw się, nie łapię (też) już z nim kontaktu Konto, pozdrowienia. I nie fochaj się ) Odpowiedz Link
czareg Re: taka mala prywata 23.09.08, 07:33 Zapchałaś Gmaila - fiu fiu. Niezłe osiągnięcie. Wywal cały spam i tyle. Odpowiedz Link
tosiedazrobic do czareg 23.09.08, 09:07 bardzo chciałabym usunąc spam lecz ani jeden do mnie nie przywędrował. skrzynka gazety od początku mi nie odpowiadała(musiała skubana to wyczuc ,no ale nie spodziewałam się,ze tak łatwo sie zapycha. Komunikat informował mnie jakobym wysłała maile do 500 odbiorców.CO prawda,pewien Smok ma kilka głów i parę wcieleń,ale żeby az 500?! Udanego dnia! Odpowiedz Link
madau Re: do czareg 23.09.08, 13:11 dobrze ze zapytalas, ja mam podobnie a spamow brak... Wywale wszystkie gazetowe typu " chcesz zarobic"? itp... pozdrawiam cieplo mada tosiedazrobic - dostalas linka do bloga? Odpowiedz Link
tosiedazrobic do madau 23.09.08, 13:56 nic nie dostałam-oczywiscie chcialoby sie powiedzieć. nawet nie mogę wysłac do Ciebie maila. napisze ze swojej innej skrzynki do Ciebie na Twój gazetowy,tylko teraz juz nie wiem,czy Twoja poczta działa. Odpowiedz Link
czareg Re: do madau 23.09.08, 16:23 Spoko - gazeta ciągle kombinuje z kontem. Jeszcze niedawno firefox mnie ostrzegał, że strona poczty zawiera wkładkę szpiegującą. Dzisiaj z ciekawości wszedłem i proszę - komunikatu już nie ma Znaczy, lepiej ukryli. A że przy okazji coś pochrzanili z obliczaniem wielkości poczty (nikt mi nie powie że samym spamem zapełniło się 6 GB) - postęp kosztuje Odpowiedz Link
madau Re: do madau 23.09.08, 16:42 tosiedazrobic, moja poczta dziala po wykasowaniu ponad 3à maili "z gazety"? NIE WIEM DLACZEGO NIE POJAWIAJA SIE ONE W SPAMACH. ach denerwuje mnie to i do tego nieswiadomie naciskam na caps lock i pisze duzymi literami, przepraszam! buziaki Odpowiedz Link