poetkam 28.10.08, 08:40 Odezwij się, bo bez wieści nas zostawiłaś i martwię się, co się z Tobą dzieje.... Proszę daj maleńki znak życia... Kwiatuszki wizualizacyjne poszły Cała łąka. Lubisz polne kwiaty, czy masz jakiś szczególny wybór? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_an Re: Mea!!!! 28.10.08, 09:24 Z tego, co wiem to Mea, nie ma stałego dostępu do netu. Może na chwilkę tu zerknąć jak jest w prac. Pewnie dlatego się nie odzywa. A jak już tu zerkniesz to kliknij na poczta Odpowiedz Link
mea-22 Re: Mea!!!! 07.11.08, 13:26 Oh!!! dzieki za pamiec. tak, brak stalego dostepu do netu. tylko w pracy, a ze teraz nie pracuje, to trudniej. U mnie bylo tragicznie, ale idzie w gore. w skrocie jeden taki moj ex debil psychiczny (mentally unbalanced)potraktowal mnie niezbyt milo. Ja nie rozumiem dlaczego to faceci sa zawsze agresywni, no moze nie zawsze sorry...ale nie lubie jak wykorzystuja sile przeciwko kobiecie....no coz mea culpa, mea culpa wiedzialo sie wczesniej to trzeba bylo unikac ...a tak to lize rany i znow z depresja na L-4...choc to juz zupelnie inaczej....strach, strach przed ludzmi....uffffff...ja to mam barwne zycie Odpowiedz Link
poetkam Re: Mea!!!! 07.11.08, 21:04 Super, że jesteś. Jesteś na L-4, zażywaj leki, pisz, pisz, pisz- jak dasz radę, rzecz jasna, jeśli nie - czytaj choć. Odpowiedz Link