35.a 19.11.08, 16:06 kasuję swoje konto, bo mi się zachciało zatrzeć po sobie ślady. (co nie jest jest jednoznaczne z samobójstwem) dużo mi się pisać nie chce, wielu osobom jestem wdzięczna. może kiedyś, teraz nie. tyle, ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
audrey2 Re: No dobra, było miło 19.11.08, 16:16 Ann, Ty jednak lepiej sie wytlumacz, bo Ci faktycznie nasla policje A tak powaznie- napisz chociaz, jak sie trzymasz i czy po prostu zaczynasz forumowe zycie pod nowym nickiem? Czy tez moze znikasz z tego forum jedynie. Odpowiedz Link
tosiedazrobic Re: No dobra, było miło 19.11.08, 17:30 co to znaczy zlikwidowac konto? mail również zniknie? skoro chcesz zacierać, dobierz się do mojego serca. zdołasz zatrzeć w tym miejscu? Odpowiedz Link
veritas8 Niech to jasna cholera.... 19.11.08, 17:44 Nulka, co Ty wyprawiasz, wracaj! Wrrrr..... Odpowiedz Link
veritas8 Re: Prognoza 19.11.08, 18:30 Martwię się o Anię strasznie... dajcie znać, jak się do kogoś odezwie, dobrze? Ona się miała na piątek zapisać do lekarza, a mnie napisała, że nie pójdzie...cholera. Co robić? Odpowiedz Link
singapurkaa Re: No dobra, było miło 19.11.08, 21:25 Ale jak to? Zgłaszam stanowczy sprzeciw Jaki to ważny powód skłania Cię do zaprzestania "forumowania"? Jest tu parę osób bez których to forum nie może istniec, Ty jesteś jedną z nich; dlatego oczekuję wyjaśnień dlaczego chcesz zniknąc. pzdr. Odpowiedz Link
obecna_xyz Re: No dobra, było miło 20.11.08, 09:52 Bardzo żałuję, myślę,że wszystko dobrze tylko zaczynasz nowe życie.Mam nadzieję,że nie bez leków. Serdeczności Odpowiedz Link