ditta12 06.02.09, 17:24 to ja ale nie ma sie czym chwalic....... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awanturka Re: ......nazjgorszy przepadek na oddziale..... 06.02.09, 17:26 Gdzie leżysz? Masz dostęp do netu. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ......nazjgorszy przepadek na oddziale..... 07.02.09, 09:23 wv domu,i wcale nie leze Odpowiedz Link
ditta12 Re: ......nazjgorszy przepadek na oddziale..... 07.02.09, 09:54 w szpitalu byłam ok.18 lat temu ostatnio Odpowiedz Link
awanturka Re: ......nazjgorszy przepadek na oddziale..... 07.02.09, 09:58 No to czemu puszczasz takie teksty, a ludzie się przejmują (wiem, wiem, nie zrozumiałam dowcipu...) Odpowiedz Link
lolinka2 Re: ......nazjgorszy przepadek na oddziale..... 07.02.09, 11:45 jak to czemu: dlatego, że ditta się nie leczy, na tym forum bywa towarzysko na ogół gadając bzdury zgodnie z własnym permanentnym stanem jasnej pomroczności. kurna, ditta, zrób coś ze sobą. A najbardziej wkurza mnie fakt, że się uważasz za super mamuśkę swojego dziecka, że nigdy w życiu twoje odloty nie zrobiły jej krzywdy (a co ty wiesz, skoro wiecznie nieprzytomna jesteś????), a obecne na forum matki, to przecież latają do psychologa z fanaberii... No krew mnie zalewa. Odpowiedz Link
ditta12 Re: ......nazjgorszy przepadek na oddziale..... 08.02.09, 10:05 ciekawe jak ja to robie ze piszę na tym forum będąc w ciagłej pomroczności Lolinko miła....że tez mi się udało to dziecko moje ustrzec od lekarzy psychiatrow.Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie Odpowiedz Link
ditta12 Re: ......nazjgorszy przepadek na oddziale..... 08.02.09, 10:17 fajne te reklamyhi hi Odpowiedz Link
36.a Aberracja 08.02.09, 10:46 Ditta, to co piszesz jest w 98 % od czapy. Latasz sobie od forum do forum i zostawiasz jakieś "kwiatki" kompletnie bez sensu. Ja dałabym Ci bana, chociażby dlatego, że odrobinę zastanowiłabyś się "dlaczego" Co jest Cię w stanie pobudzić od rozpoczęcia myślenia o sobie i o swoim leczeniu? Wiem, że są osoby zachwycające się Twoją radosną twórczością i boleję nad tym. Koniec, oddaję się końcowi weekendu. Odpowiedz Link
ditta12 Re: Aberracja 08.02.09, 11:02 życzę Ci miłego wypoczynku 36a W poniedziałek wstaję rano do pracy. Odpowiedz Link
ditta12 Re: miłego latania n/t 08.02.09, 11:40 chodzę po dwóch forach:chad i schizofrenia bo jestem schizoafektywna.To gdzie mam isc?Te fora mi sie podobająIdę na spacer,tup,tup,tup.... Odpowiedz Link
awanturka Re: ......nazjgorszy przepadek na oddziale..... 08.02.09, 13:19 Poprzeglądałam sobie posty ditty I rzeczywiście, totalny odlot. Widać jak ważna jest świadomość choroby (ja ją zachowuję nawet w hipomanii i czytając to forum widzę, że nie jestem wyjątkiem). Jak nie ma świadomości choroby to dopiero zaczynają się schody... Z drugiej strony to daje się zrozumieć "z czego miałaby się leczyć, z tego, że czuję się szczęśliwa?" Na tym właśnie polega pułapka w której się znalazła i nie wyjdzie z niej przypuszczalnie wcześniej niż nie dopadnie jej deprecha. I to jest smutne. Ale na to nie ma rady... Odpowiedz Link