miron17 21.11.03, 13:35 skąd my to znamy? www1.gazeta.pl/nauka/1,42547,1764492.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ne.la Re: cos do poczytania 21.11.03, 14:27 Bosz............ Przeczytaliście komentarze?????? Są bardzo przykre (( Taka lektura tylko utwierdza w przekonaniu, że nie powinno się o tej chorobie opowiadać innym... Przeszła mi ochota na "zwierzanie się" komukolwiek... Odpowiedz Link
empeka Komentarze do artykułu 21.11.03, 16:02 Żyjemy w prymitywnym społeczeństwie. Zdawanie sobie z tego sprawy powodować może różne skutki, ale m.inn. i taki, że nie zawsze wszystko należy mówić. Na razie na tym forum mamy samych miłych ludzi, żadnych "dzikusow". Co zrobimy gdyby się pojawili? Myślę, że powinniśmy wtedy dawać zbiorowy odpór. Inne wyjście - wykreślać osobnika z forum, ale do tego trzeba by mieć formułę forum monitorowanego (to jest moźliwe). Ja często mam wrażenie, że każdy okopuje się w norkach swoich poglądów i nie rusza z tego miejsca o cal. Dyskusja jest rzeczą trudną, a gdy zderzą się osoby o nieprzystającym poziomie wyksztalcenia i wiedzy ogólnej, nie mówiąc o kulturze osobistej - prawie niemożliwą. Marta Odpowiedz Link
ne.la Re: Komentarze do artykułu 21.11.03, 16:15 Masz rację... Ja w pierwszym momencie chciałam pod artykułem wkleić link do naszego forum, ale to chyba nie jest dobry pomysł (((( Marto, przy okazji: nie udało mi się dotrzeć na wtorkowe spotkanie... Niestety, nie jest to dla mnie najlepsza pora (zajęcia na uniw.). Bardzo żałuję. Odpowiedz Link
empeka Re: Komentarze do artykułu 21.11.03, 17:03 No tak - linki można dawać (ostrożnie), ale chyba nie na tym etapie. Nie mamy czegoś takiego jak FAQ z podstawową informacją o CHAD. I nieprędko będziemy mieć, bo to wymaga wielkiej pracy. Nasze wtorkowe spotkania nie mogą być kiedy indziej, bo to jedyny wspólnie wynegocjowany termin. Ale trwają one co najmniej dwie godziny więc mogłabyś dobić (telefonicznie uzgodnić gdzie akurat jesteśmy, na ogół w jakiejś kawiarni na Mazowieckiej lub w samej Zachęcie). Pa Marta Odpowiedz Link