38takatam 29.07.09, 09:53 Mam pytanie-czy praca o ktorej pisalas,moze byc wykonywana w trakcie zwolnienia lekarskiego.Jesli tak to czy moglabys cos blizej opisac.Dziekuje serdecznie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
36.a drapię sie po głowie... 29.07.09, 11:55 Pytanie widziałam, ale kompletnie nie wiem, co odpowiedzieć. I pałeczkę przekazuję forumowemu Specjaliście od prawa pracy i innych takich. MEGAN, HILFE! Podzielę się jeszcze paroma uwagami. Telepraca ma potężne plusy i równoważące je wady. Problemem może stać się wychodzenie z domu do ludzi i koleżanka przyznała się np. do tego, że ma problem z głupim wyniesieniem śmieci. Mogą sie pojawić lęki, agorafobia. Nie straszę. Trzeba po prostu mocno pracować nad tym, aby wybywać na zewnątrz. U siebie zauważyłam niejaki pracoholizm Odpowiedz Link
megan.k Re: 36.a 29.07.09, 20:36 W trakcie zwolnienia lekarskiego nie można wykonywać żadnej pracy zarobkowej, bo może się okazać, że za zwolnienie lekarskie nikt nam nie zapłaci. Takie są przepisy. Ale pracę taką możesz wykonywać, jak już dostaniesz rentę. Odpowiedz Link