mamaolisia 01.10.09, 08:49 dziewczyny wczoraj kupiłam Olisiowi super buciki do nauki chodzenia. Są wiązane zgodnie z zaleceniem rehabilitanta maja twardą piętkę boskie Firmy "Emel" nie bardzo drogie 109 zł kupiłam w sklepie Zdrowa Stópka. Polecam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polaa27 Re: Buciki do nauki chodzenia!!!! 01.10.09, 11:51 A Oliś już śmiga czy na razie wstaje i robi parę kroczków przy meblach? Bo nam z kolei rehabilitant mówił, że jak zacznie stawać to najlepiej w skarpetkach. A dopiero jak się rozchodzi to butki z wkładkami. U nas jest lekkie koślawienie nóżek do zew i na razie plastrowanie, bo jesteśmy na czworakach Odpowiedz Link
mamaolisia do polaa27 01.10.09, 16:14 Nie Oliś jeszcze nie śmiga ale jak mi rehabilitantka poiwedziała o tych butach do pojechałam i kupiłam wiem wariatka jestem My też jesteśmy na czworakach i się plastrujemy a buciki to narazie do ozdoby w domku jest tylko w skarpetkach. Pozdrawiam Odpowiedz Link
karro80 Re: Buciki do nauki chodzenia!!!! 01.10.09, 15:57 A myśmy mieli zalecenie od rehabilitantki na "aurelki", ale po konsultacji u ortopedów i poczytaniu Zawitkowskiego zakupiłam w końcu dzieciowi ....Reeboki- naprawdę dobre butki. A na upał miała sandałki róznych firm akutar, tylko żeby miały sztywny zapiętek i były szczupłe, bo ona nóżkę ma szczuplutką jednak. Odpowiedz Link