Dodaj do ulubionych

W "Trójce" o Synagisie

03.11.09, 17:04
Właśnie słuchałam. Bardzo dobrze wypadła mama Piotrka smile
Był też ktoś z Ministerstwa Zdrowia i Pani Profesor z Karowej i
jaszcze jakaś Pani na H.
Obserwuj wątek
    • mamamalegorycerza Re: W "Trójce" o Synagisie 03.11.09, 18:31
      Dzięki, tu kolejny mateirła na ten temat:

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/10,88722,7217516,Lek_ratujacy_dzieci_nieskuteczny_dla_ministerstwa.html
      • jolantusia1 Re: W "Trójce" o Synagisie 03.11.09, 19:29
        Słucham trójki. Nam na szczęście się udało dostać i wiem jak ważne to jest dla
        naszych maluchów. Mama Piotrusia była the best, ale i pani profesor nic nie
        można zarzucić. Pozdrawiam i mam nadzieję, że uda się Wam z synagisem
      • mamaolisia Re: W "Trójce" o Synagisie 03.11.09, 19:35
        Byłaś rewelacyjna Agatkowink
        • mamamalegorycerza Re: W "Trójce" o Synagisie 03.11.09, 20:09
          Dziękuje, moj Paweł słuchał tego w pracy i jego koledzy z biura powiedzieli ,
          ze ma twardą babkęsmile)
          • ewcians Re: W "Trójce" o Synagisie 04.11.09, 01:30
            No bo MAMA WCZEŚNIAKA!
            Wcześniak z reguły ZATWARDZA! również tak z pozoru delikatne Kobitki jak Ty Agatko!
            Mam tylko szczerą nadzieję, że te - ostatnio coraz częstsze (i oby więcej takich walecznych Rodziców!!!!!) interwencje w końcu otworzą oczy decydentom..........choć wierzyć nie wierzę, ale ŻYCZĘ z całego serducha powodzenia w jakże oczywistej i słusznej sprawie!

Szlag mnie trafia że na leczenie - nawet przymusowe alkoholików (łańcuchowców pospolitych zapitych wiecznie) idą masakryczne pieniądze, a na Synagis (i nie tylko!) dla naszych Najmniejszych z Najmniejszych ZAWSZE BRAK!

Szlag mnie trafia że taki łańcuchowiec dostaje rentę od ręki, a my się musimy szwędać po komisjcach składać sterty dokumentów i udowadniać że czarne nie jest białe by dostać jałmużnę od państwa naszego........

W mordę! chore to wszystko!
            • artureczek12345 Re: W "Trójce" o Synagisie 07.01.10, 14:33
              Witam,
              Mój syn też był szczepiony Synagisem i w 2008 i w 2009. Urodził się w 2008 roku
              z wagą 680g. W zimę 2008 przyjął 5 szczepionek i w grudniu 2009 jedną dawkę
              prewencyjnie odpowiednią do swojej wagi.
              Bez problemu szczepią na Karowej i Niekłańskiej w Warszawie.

Zostało nam po ostatnim szczepieniu jedno 50mg opakowanie Synagisu. Jeśli zna
              Pni kogoś zainteresowanego odstąpię za połowę ceny. Cena w najtańszej aptece w
              Warszawie to 2.500zł za tą dawkę. Niestety nie możemy oddać do apteki. Służę
              również radą mój email: artureczek12345@vp.pl
    • sirbal Re: W "Trójce" o Synagisie 04.11.09, 11:00
      Też słuchałam w pracy, super wypadłaś. Mam nadzieje, że apel będzie
      skuteczny.
      • mama_majeczki7 Re: W "Trójce" o Synagisie 04.11.09, 11:12
        Czy jest jeszcze jakaś możliwość odsłuchania tego wywiadu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka