mama-cudownego-misia 25.05.10, 09:15 To może i my się spotkamy, co Wy na to, baby? Woda już opadła, Weronika jankowa w mieście... Ta kawiarenka w parku południowym faaajna była... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_janka007 Re: Wrocław 26.05.10, 14:45 oooo fajnie by byIo. dajcie znac jak cos ustaIicie, bo generanie jestem nieinternetowa tutaj. Odpowiedz Link
mamaduo Re: Wrocław 27.05.10, 10:22 ja tez - moze wreszcie dotre ... zwlaszcza jak w parku poludniowym Odpowiedz Link
jola23061978 Re: Wrocław 27.05.10, 12:24 ja tez chetnie sie spotkam w realu bo wirtualnie już prawie nie istnieje pozdr Jola p.s. postaram sie dopasować do was choć ja w tygodniu bardziej wolna 9-13 bez Oliwii, 13-15 i od 16 z Oliwia a weekendy mam szkolenia unijne ale może jakoś sie wyrwe jak bedzie nuda i liste podpisze Odpowiedz Link
bijou82 Re: Wrocław 27.05.10, 16:53 Ja też sie piszę na spotkanie Wolna jestem między 12-15 codziennie...ale że potrafię byc elastyczna to i godziny rehab i zajęc mogę naciągnąc pozmieniac ponaginac Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia To może za tydzień? 06.06.10, 12:34 np. W sobotę? W Południowym? Jak będzie taka pogoda, jak dzisiaj, to sobie piknik możemy zrobić, a jakby padało, to ta knajpka, co zwykle. Co Wy na to? Odpowiedz Link
mama_janka007 Re: To może za tydzień? 06.06.10, 17:27 piknik w poludniowym...jak ja wam zazdroszcze.... jaby pogoda byla niepewna, zazdzwoncie lepiej do agawy i zrobcie sobie rezerwacje jezeli byloby was troche wiecej. w czerwcu maja tam czesto imprezy rodzinne, sluby itp.lepiej wiedziec, ze nie bedziecie staly jak dzwonki na deszczu. Odpowiedz Link
bijou82 Re: Wrocław 08.06.10, 21:00 Ja będę jeśli do soboty Madzia czegoś "nie wymodzi" bo wariuje z lekką gorączką Do zobaczenia! Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Wrocław 10.06.10, 22:06 Ja chyba odpadam, bo uczciwie przyznam, że misiowe przeziębienie okazało się wirusówką i teraz zdychamy sobie we trójkę. Nie chcę Was pozarażać. Ale pliiizzz, przyślecie fotki? Odpowiedz Link
solania123 Re: Wrocław 12.06.10, 08:43 Widzę, że cisza nastała. Czy to oznacza, że i reszta się wyłamuje i przenosimy spotkanie na inny termin?? jak już wszyscy powrócą do zdrowia? - czego z całego serca życzymy Odpowiedz Link