Dodaj do ulubionych

Propozycja spotkania

21.09.10, 10:42
W związku z tym, że się na śląsku nie potrafimy spotkać smile proponuję spotkanie wszystkich zainteresowanych w siedzibie mojej fundacji w Tarnowskich Górach. Jestem otwarta na propozycje terminu. Ze swojej strony mogę również na to spotkanie zorganizować też psychologa i terapeute SI jesli macie na to ochote, zeby oprocz pogadania popytać jeszcze specjaliste o jakies inne problemy. Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • mama-cudownego-misia Re: Propozycja spotkania 21.09.10, 12:06
      Może ja bym dupę zwlekła smile To gdzieś za Gliwicami jest, prawda?
      • marta.krasnik Re: Propozycja spotkania 21.09.10, 12:15
        My bardzo chetnie z tym ze cholernie dalekosad
      • mamakubusia9 Re: Propozycja spotkania 22.09.10, 22:46
        No od Gliwic to już rzut beretem. Beata nawet nie wiesz jakbym się cieszyła gdybyś się pojawiła big_grin
    • eter.nal Re: Propozycja spotkania 22.09.10, 20:59
      ja byłbym chętna. jak uzgodnicie miejsce i termin to zobacze czy uda się dotrzeć
    • mamakubusia9 Re: Propozycja spotkania 22.09.10, 22:47
      Hej laseczki ze śląska, a Wy co?
      smile
    • mama-adamka-i-ewy Re: Propozycja spotkania 22.09.10, 23:35
      Ja też bym chciała.
      • tolka11 Re: Propozycja spotkania 23.09.10, 09:39
        Będę. Tylko ustalcie kiedy i o której. Po drodze podrzucę dzieci dziadkom na Stroszek i będę miała czas na plotysmile
    • mamakubusia9 Re: Propozycja spotkania 23.09.10, 13:56
      No to kiedy laseczki? Wolicie w tygodniu popołudniu czy w sobote? Jak dla mnie to może być nawet ta najbliższa sobota smile (25.09). Co Wy na to?
    • mamakubusia9 Re: Propozycja spotkania 23.09.10, 14:16
      Ej babki, a co z resztą?
      kasiaforenc, 11anetta, mama_krasnalka, u_brzoska, miloscmamy, bartosztomasz, madziach1?
    • phere_nike Re: Propozycja spotkania 23.09.10, 19:50
      Dziewczyny, kurka, ja chce bardzo. tylko mi teraz praca daje straszliwie popalic, w ten weekend nie ma mnie w domu, jade na jakies durne targi w Poznaniu a potem w Hannoverze. Brr, co za miesiąc. Moze np. przyszly weekend? W ten nie dam rady....
    • mama_ksawcia Re: Propozycja spotkania 23.09.10, 21:46
      To ja tez sie pisze na takie spotkanie. Od 3 miesiecy zamieszkujemy na śląsku bo młody rehabilitowany jest w Katowicach. Jestesmy tutaj takze pod opieka neurologa i okulisty (tych najbardziej znanych smile). Czekamy w kolejce na mozliwosc reh wzroku w Fundacji w Chorzowie. Teraz mamy tydz wolnego od cwiczen po zdjeciu gipsów hamujących i jestesmy w naszym rodzinnym grajdołku smile W pon 27.09. wracamy na zajecia.
      • tolka11 Re: Propozycja spotkania 24.09.10, 12:42
        A gdzie mieszkacie, ze czekacie w kolejce do Fundacji w Chorzowie?
        Ja jestem z Chorzowa i wiem, ze tutejsze dzieci sa przyjmowane poza kolejnością, bo miasto łozy na Fundacje i postawiło taki warunek. Korzystalismy 5 lat.
        • mama_ksawcia Re: Propozycja spotkania 24.09.10, 16:59
          Tolka11,
          Mieszkamy w Zabrzu w wynajetym mieszkaniu (generalnie jestesmy ze swietokrzyskiego) ale zameldowana jestem tymczasowo u kuzynki w Katowicach (aby miec mozliwosc kozystania z pomocy Fundacji). Słyszałam takze o mozliwosci rehabilitaji wzroku w SPPP w Katowicach na ul. Sokolskiej ale jeszcze nie dowiadywałam sie o szczegóły.
          Szukam mozliwosci pomocy małemu. Pomagaja mi Pani neurolog i terapeutka (bo ja zupełnie ślaska nie znam). Dlatego bardzo bym chciała poznac osobiscie mamy wczesniaczków z tego rejonu i uzyskac cenne wskazówki bo najlepsze sa szlaki juz przetarte smile
    • mamakubusia9 UP 29.09.10, 15:10
      I co dziewczyny proponujecie? Jaki termin? Mi pasuje każda sobota oprócz 2 i 9 pazdziernika, a potem to juz śmiało się możemy umawiać smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka