mamaduo 22.09.10, 11:05 dziewczynki potrzebuje namiaru do dobrego pulmonologa i alergologa (najlpiej dwa w jednym) dzieciecego, moze byc prywatnie bo mi zalezy na czasie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solania123 Re: pulmonolog WROCŁAW 22.09.10, 11:34 DR Grzegorz Rajca- pediatra, pulmonolog- ale nie wiem czy alergolog tyż. Osobiście nie byłam, bo moja pediatra poradziła sobie sama z naszą dysplazją, ale mówiła, ze jak nie da rady, to nas do Rajcy właśnie wyśle. Odpowiedz Link
oliweczek Re: pulmonolog WROCŁAW 22.09.10, 16:31 W Korczaku w poradni pulmonologicznej pracuje niezła lekarka, nie jest jednak alergologiem. Spróbuj na Grabiszyńską do poradni pulmonologicznej, ponoć to najlepsza poradnia we Wrocławiu, bo pracują lekarze z centrum leczenia chorób płuc (na wizytę czeka się 3 miesiące - ja odpuściłam). Ja chodzę do Korczaka - kolejki koszmarne, bo lekarz dobry, rejestracja niby na godz, ale czekasz bardzo długo. Oczywiście Pani dr ma praktykę prywatną - obecnie nie praktykuje. Alergolog - dr Ewa Willak Janc- fenomenalna babka prowadzi moich chłopców już 5 lat, prowadzi ich z astmą i koszmarna alergią, odczulania itp. Polecam na 100%. Przyjmuje na NFZ na Bończyka, a na Swojcu na prywatną praktykę. Odpowiedz Link
iksantia Potwierdzam 22.09.10, 21:33 nie przyjmuje nowych od ponad roku. Ale może znów zaczął? Odpowiedz Link
iksantia Re: Potwierdzam 22.09.10, 22:05 Przez Ciebie zaczytałam się na portalu www.znanylekarz.pl/ i tracę czas, brrr Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Potwierdzam 22.09.10, 22:14 Rajca nie przyjął nawet Olisia. Może do Pawłowicz? Ale z co poważniejszymi sprawami to do Karpacza raczej... Odpowiedz Link
iksantia Może dr Pejcz? 22.09.10, 22:30 ten z Trzebnicy? Przyjeżdża na wizyty, chociaż u mnie nie był, bo zadzwoniłam i wystarczyło, że telefonicznie poinstruował. Tyle, że nie znam jego specjalizacji, ale może poleci kogoś? Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: pulmonolog WROCŁAW 22.09.10, 22:36 Acha, a jeśli chodzi o alergologa, to Jancowa Ci nie podpasiła? Odpowiedz Link
mamaduo Re: pulmonolog WROCŁAW 23.09.10, 10:16 o dzieki dziewczyny..nam w zasadzie pediatra kazala bardziej do pulmonologa isc, mlody mial wczesniej robione badania pod katem alergii i nic tam takiego nie wyszlo. Bede dzisiaj dzwonic, zobaczymy gdzie sie uda. Odpowiedz Link
mamaduo Re: pulmonolog WROCŁAW 23.09.10, 11:29 Zarejestrowalam mlodego na Grabiszynska. Nie bylo tak zle, mam termin na polowe pazdziernika. Dzieki jeszcze raz. Odpowiedz Link