sarkaaa 22.10.10, 15:43 Poszukuję dobrego ośrodka na Śląsku, gdzie stosuje się terapię SI. Udało mi się znaleźć Integrę w Tychach: www.integra.edu.pl/index.html, może ktoś z Was ma jakieś inne, sprawdzone namiary? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sarkaaa Re: Terapia SI na Śląsku 22.10.10, 15:58 Jeszcze znalazłam www.terapia.slask.pl/ w Rudzie Śląskiej i ośrodek na Ułańskiej 5a w Katowicach. Czekam na opinie Odpowiedz Link
tolka11 Re: Terapia SI na Śląsku 22.10.10, 16:33 Zdecydowanie polecam Ułanską. Maja tam cały zestaw: neurolog, SI, psycholog, logopeda. W jednym miejscu. Tyle, ze czas oczekiwania znaczny, a SI od 2 rż. Ale pracują z dziecmi ze sprzężeniami, mają doświadczenie. I polecam. Jako matka i jako fachowiec. Odpowiedz Link
maly-mateuszek Re: Terapia SI na Śląsku 23.10.10, 09:11 też polecam ułańską my się rehabilitujemy ponad rok i jestem zadowolona i tak jak tolka mówi wszystko w jednym miejscu pozatym bardzo miła atmosfera. jesteśmy z ChOrzowa Odpowiedz Link
sarkaaa Re: Terapia SI na Śląsku 25.10.10, 13:55 A my właśnie mamy 17 m-cy i na Ułańskiej nam odmówili... Rehabilitację, opiekę psychologa i neurologopedy mamy na szczęście zapewnione. Szukamy tylko SI. Odpowiedz Link
gosiadamamore Re: Terapia SI na Śląsku 29.10.10, 23:04 hej,czy Ty sarkaa jestes z Katowic? Odpowiedz Link