Dodaj do ulubionych

cd prośba

26.12.10, 10:17
ciężko mi bardzo do niedawna to żona zajmowała się wszystkim, kompletnie sobie nie radzę z rehabilitacją , tymi wszystkimi wizytami, dietą małego, nebulizacjami to już ponad miesiąc kiedy jest w szpitalu , jedziemy do niej ze Stasiem nawet pozwolili mi go zabrac , tak naprawdę ma niewielkie szanse na przeżycie a ja nie potrafię bez niej życ ... siłę daje mi tylko nasz skarb... przeprasza,że to piszę ale nie mam rodziny a teściowie, szkoda gadac przez lataa wykorzystywali żone, jestem 43 letnim facetem a rozklejam się jak dziecko, żal mi tylko tego naszego maluszka..... ale musimy dac radę
Obserwuj wątek
    • aga.n.f Re: cd prośba 26.12.10, 10:22
      Serce mi pęka, gdy czytam Twoje słowa..
      Będę się modliła za twoją żonę, Waszego synka i Ciebie.
      Siły Januszu..
    • mama-cudownego-misia Re: cd prośba 26.12.10, 10:50
      Januszu, tak bardzo mi przykro... Gdybyś czegokolwiek potrzebował, jakiejś rady, pisz tutaj, pomożemy, na ile będziemy umiały. Ze Stasiem sobie poradzisz, to się tylko wydaje takie straszne na początku, a potem wchodzi w nawyk. trzymaj się...
      • anulkata Re: cd prośba 26.12.10, 11:29
        Januszu,
        koniecznie pisz co możemy pomóc, nie wiem z jakiej części Polski jesteście ?
        napisz proszę coś więcej o synku,
        to prawda, że to forum jest wyjątkowe, często jest więcej warte niż niejeden lekarz !!

a modlić o Twoją żonę będę się na pewno, zawsze jest nadzieja!!!!

tymczasem gorąco pozdrawiamy

Anulka z córeczką

• mamaduo Re: cd prośba 26.12.10, 12:39
          Januszu, bardzo mi przykro, nie umiem zrozumiec, czemu los tak Cie doswiadcza sad pisz, doradzimy w kwestii opieki i rehabiitacji, moze jednak jest szansa zdrowia dla Twojej zony ?
    • ola_mi Re: cd prośba 26.12.10, 17:40
      Januszu, jak będziesz potrzebował jakiegos wsparcia to pisz. Na pewno znajdziesz je tutaj.
      Pomodlę sie o zdrowie dla Twojej zony
      • kinder0610 Re: cd prośba 26.12.10, 19:00
        Trzymaj się!!! Wiem co to walka z chorobą! Modle się za Twoją żonę.
        • alicjontko Re: cd prośba 26.12.10, 21:35
          Będę się modlić za Twoją żonę i za Was. Przytulam.
    • zdunia1979 Re: cd prośba 26.12.10, 22:38
      Witaj Janusz! Każda z nas myśli o twojej żonie i modli się za nią. Przy takim wsparciu musi być dobrze smile Ale Tobie nie wolno tracić wiary, żonie twoje wsparcie jest bardzo potrzebne. Cuda naprawdę się zdarzają, ale trzeba w nie wierzyć smile A może potrzebujesz pomocy? Napisz
    • anetarosiak1 Re: cd prośba 27.12.10, 15:03
      Bardzo mi przykro z powodu choroby Twojej żony, wiem co to znaczy zmagać się z chorobą kogoś bliskiego i żyć w wielkiej niepewności co dalej...gdy mój synek był chory codziennie odmawiałam Nowennę do Matki Bożej Gidelskiej, wierzyłam,że moja szczera modlitwa pomoże mu wyzdrowieć...odkąd zaczęłam się modlić z moim synkiem było coraz lepiej dziś to zdrowy chłopak...wierzę w to,że Matka Boża Gidelska nam pomogła...Zawsze trzeba wierzyć ,że będzie dobrze, nie wolno się poddawać!
    • ewelajnawrocek Re: cd prośba 27.12.10, 17:01
      Wiem, ze to głupio zabrzmi, ale ja bym na Twoim miejscu poprosila kogos o wierzacego o modlitwe z namaszczeniem olejem i nie mam na mysli ostatniego namaszczenia, zeby bylo jasne. Ja jestem protestantka i u nas w kosciele bardzo czesto stosuje sie tę "metodę", o ktorej mowi Biblia. Ja sama byłam namaszczona zwykla oliwka, jak lezalam na patologii ciazy, potem namaszczalam synka w inkubatorze. Mocno wierze w uzdrowienie z wiary. To jest dla mnie calkiem realna sprawa, a nie jestem jakims tam oszołomem.
      • mamaaju Re: cd prośba 27.12.10, 18:16
        wiem doskonale, że sakrament chorych namaszczenie działa cuda. żona go miała Staś na intensywnej też, wiesz tyko trudno się nie załamac kiedy po walce o dziecko niknie ktoś kogo kochasz najmocniej....mocniej można kochac tylko Boga....ona dla nas to cały świat drugi ja....ona jest jak drzewo a my jak gałęzie....
        • ewelajnawrocek Re: cd prośba 27.12.10, 18:49
          Masz prawo byc załamany, masz prawo płakać, złościć się, krzyczeć itd, tylko nie masz prawa tracić nadziei! A jesli wierzysz w Boga szczerze, a tak mniemam, to musisz tez wiedziec, ze "Jego mysli to nie nasze mysli, Jego drogi to nie nasze drogi"..oddając Mu prawo decyzji, mozesz byc pewien, ze bedzie ona najlepsza, nawet jesli pozornie najgorsza..tak po ludzku to ściskam Was, zycze siły, wytrwałości i wiary mimo wszystko
          • wyspa-ela Re: cd prośba 27.12.10, 21:15
            welajnawrocek napisała:

> Masz prawo byc załamany, masz prawo płakać, złościć się, krzyczeć itd, tylko ni
            > e masz prawa tracić nadziei! A jesli wierzysz w Boga szczerze, a tak mniemam, t
            > o musisz tez wiedziec, ze "Jego mysli to nie nasze mysli, Jego drogi to nie nas
            > ze drogi"..oddając Mu prawo decyzji, mozesz byc pewien, ze bedzie ona najlepsza
            > , nawet jesli pozornie najgorsza..tak po ludzku to ściskam Was, zycze siły, wyt
            > rwałości i wiary mimo wszystko

tu chyba ujęte jest wszystko co chciałam napisać... więc również Cię ściskam mocno i wierzę że droga która będzie dla Twojej żony wybrana będzie dla niej najlepsza i dla Was poniekąd też.
          • an_7 Re: cd prośba 27.12.10, 21:19
            Mimo żalu i trudnej sytuacji, pamiętaj o dziecku. Ono dopiero zaczyna życie i od rehabilitacji, opieki i wizyt u specjalistów będzie zależała jakość tego życia. Dlatego ważne jest, by tego nie zaniedbać. Spróbuj znaleźć pomoc. Może siostra, kuzynka, ktoś inny z rodziny..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka