Dodaj do ulubionych

terapia si Łódź

30.01.11, 17:06
Witam serdecznie. szukam sprawdzonego terapeuty si (syn ma niecałe 5 lat) w Łodzi lub ewent. kogoś z Warszawy. najlepiej by miał certyfikat II stopnia. będę wdzięczna za rady. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • karro80 Re: terapia si Łódź 30.01.11, 21:19
      zapytam naszą logopedkę i Ci napiszęsmile
      • szironna Re: terapia si Łódź 31.01.11, 05:57
        serdeczne dzięki smile
    • szironna Re: terapia si Łódź 01.02.11, 12:39
      znalazłam w necie stronę EduPoint.pl, gdzie są wymienieni terapeuci si z Łodzi. Dziewczyny nie wiem czy mogę tu wkleić link albo podać nazwiska terapeutek tam wymienione. Może któraś z Was słyszała, doradzi?
      • karro80 Re: terapia si Łódź 01.02.11, 13:50
        Wkleic możeszsmile Słuchaj ja mam log jutro to też się popytam. Tam gdzie chodzę wspópracuje log, pedagog i psycholog - wiem, ze będą poszerzać ofertę i chcą też sie jakby hm protytetowo wcześniakami zajmować.
      • szironna Re: terapia si Łódź 01.02.11, 14:52
        na stronie EduPoint znalazłam nazwiska Pani Katarzyny Grabowskiej i Pani Anny Torzewicz. obydwie certyfikowane. słyszałyście o nich?
        o ośrodku nie wiem nic. szukam dalej
    • nastjaa Re: terapia si Łódź 01.02.11, 14:39
      Nam rehabilitantka polecała, żebyśmy zgłosiły się na ul.Motylową (jest tam chyba OWI), ale niestety nie znam nazwisk, i jeszcze tego miejsca nie sprawdzałam. Natomiast osoba, która mi to poleciła całkiem nieźle pozbierała moją córkę wink
    • szironna Re: terapia si Łódź 01.02.11, 14:47
      dzięki dziewczyny ogromne smile
      • karro80 Re: terapia si Łódź 04.02.11, 19:29
        jesli chcesz to będę miała jutro namiary i jakie terminy ponoć BARDZO dobrego terapeuty od "moich" pańsmile - jeśli Cię interesuje to napiszę - moze jeszcze mi coś dziś prześląsmile
        • szironna Re: terapia si Łódź 06.02.11, 06:25
          proszę BARDZO o te namiary. mam już co prawda namiary na 2 panie z edu (obydwie mają II st, są psychologami), ale nie znalazłam opinii o nich. jedynie, że ośrodek godny polecenia.
          ta osoba od Ciebie, a raczej "Twoich" pań wink ma II st.?
          pozdrawiam smile
    • konszacht Re: terapia si Łódź 05.02.11, 00:50
      Ja chciałabym tylko uczulić: nie najleipej by miał certyfikat II st, tylko bezwzględnie musi go mieć. terapeuci po ukończonym I st, nie mają kwalifikacji do stawiania diagnozy i tym bardziej do prowadzenia terapii si. Sama jestem po I st kursu i nie odważyłabym się diagnozować i podjąć terapii.Wiem, że jest wiele osób które to robią. Nieświadomi rodzice zgadzają się na to i płacą grubą kasę, nie zdając sobie sprawy z tego, że można tym zrobić więcej szkody niż pożytku. naprawdę nieumiejętną terapią si można zaszkodzić!!
      • szironna Re: terapia si Łódź 06.02.11, 06:22
        dziękuję że o tym piszesz, właśnie dlatego szukam II st. rozmawiałam z kilkoma osobami, po kursach. wiele ma I st. lub coś na kształt kursu. wszyscy mają zajęcia z dziećmi i mówią że liczy się doświadczenie. a ja się boję właśnie tego, że zamiast synkowi pomóc, zaszkodzę. dlatego szukam wykwalifikowanych, sprawdzonych osób.
    • karro80 Re: terapia si Łódź 07.02.11, 20:20
      hej przpraszam że tak późno - terminy i co i jak będą jutro-poj. Kobitka nazywa się Olga Szymanowska. Ma 2 stopień, skończyła medycynę, jest fizjoteraputką i ma jeszcze rozmaite kursy. Jak będe miała namiary to wyślę ci na priv - odbierasz gazetową? czy gdzie indziej?
    • karro80 hejka jestes? 08.02.11, 14:17
      nie wiem czy ci na gazetowy słać namiary czy na inny.
      • szironna Re: hejka jestes? 17.02.11, 10:53
        Karro80 serdecznie Ci dziękuję smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka