Dodaj do ulubionych

pensjonat/kwatera prawie na plaży - ktoś był?

30.01.11, 17:22
pamiętam taki wątek (nawet ze zdjęciami - byłam pod wrażeniem bliskości morza) ale nie mogę go znaleźć, ani na starym ani na nowym zamkniętym forum (wątki są pokasowane) dlatego proszę o kontakt albo wpisy tutaj, chodziło chyba o Niechorze. bardzo proszę o sprawdzone miejsce gdzie możemy jechać z dzieckiem, pozdrawiam mama ady
Obserwuj wątek
    • zdunia1979 Re: pensjonat/kwatera prawie na plaży - ktoś był? 30.01.11, 19:04
      Ja byłam w Jastrzębiej Górze w bardzo fajnym ośrodku dostosowanym idealnie do małych dzieci. Cenowo tez bardzo atrakcyjnie. na każdym piętrze była bawialnia z mnóstwem zabawek, gdzie maluchy w razie nie pogody albo wieczorem mogły głośno szaleć. W pokoju łóżeczko, wanienka itp. na każdym pietrze mikrofala do słoiczków. Wysokie krzesełka i wózki (te chyba odpłatnie). Telefon do pediatry, który jest od ręki (umieszczony a widocznym miejscu). Do dyspozycji dobrze wyposażona kuchnia. Na podwórku mały plac zabaw. W cenę pokoju wchodziło śniadanie (rewelacja). Minusem jest tylko plaża w Jastrzębiej (pod górkę).

nazywało się to : Lachs apartaments.
      • asiaiwona_1 Re: pensjonat/kwatera prawie na plaży - ktoś był? 01.02.11, 14:14
        ja jeżdżę już od 3 lat do Sarbinowa do pensjonatu Bursztyn. Do plaży 80 m, więc nawet na siusiu można do pokoju wrócić wink Poszukaj w google, tam będziesz miała ceny, położenie i wszystkie info.
    • zdunia1979 Cd do zduni1979 05.02.11, 19:15
      www.lachs.gda.pl/foto.php
    • femme-marie Re: pensjonat/kwatera prawie na plaży - ktoś był? 06.02.11, 19:07
      www.pokojeprzyplazy.pl/galeria.html
      ja byłam tu, niekoniecznie luksusowo, ale naprawde tuz przy wejściu, zreszta baardzo duzo jest podobnych kwater w Niechorzu, na przeciwko jest hotel również dosłownie przy zejściu z tanim pysznym jedzeniem tam chodziłysmy z córą na obiadki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka