11.07.12, 13:54
Poszukuję namiaru na dobrego okulistę niezależnie w jakim mieście (Kraków, Warszawa) ponieważ mieszkamy w małym miasteczku gdzie nie ma specjalistów i tak musimy dojeżdżać do większych miast. Mojej póltorarocznej córce ur w 25 tyg. ucieka jedno oczko i delikatnie zezuje, miała retinopatię II stopnia która sama się cofnęła.
Obserwuj wątek
    • zbiszkopcik Re: okulista 11.07.12, 15:28

forum.gazeta.pl/forum/w,15302,137163957,137163957,zez_szukam_specjalistow_osrodkow_informacji.html
    • wyspa-ela Re: okulista 11.07.12, 15:28
      troszkę niżej masz podobne pytanie to możesz sobie poczytać wink

ja polecam dr Kaczmarek w krakowie
    • polaa27 Re: okulista 11.07.12, 16:13
      Dr Pociej-Żero, Kraków, Scanmed.
      • zdunia1979 Re: okulista 11.07.12, 21:47
        dr. Seroczyńska, Babca Medica w Warszawie
    • k-ld Re: okulista 11.07.12, 23:28
      Jeśli to po drodze, to ja mogę Poznań polecić! smile
      www.centrumswjerzy.pl/
      • zuzka7726 Re: okulista 17.07.12, 21:26
        a kogo polecasz w Poznaniu? Bo 1) ja mam srednie doswiadczenie z jednym lekarzy z tego centrum, 2) ciagle mi dzwieczy w uszach opinia jednego lekarzy z poznanskiego szpitala dzieciecego, ze okulistyka dziecieca w Poznaniu jest na bardzo slabym poziomie i zeby sie konsultowac ze lekarzami ze specjalistycznych osrodkow w innych miastach. To bylo w czasie, gdy podejrzewali w szpitalu ze mlody nie widzi, a okulista, ktory badal Jaska kilkakrotnie (wlasnie z tego centrum) nie zwrocil uwagi, ze syn nie wodzi oczkami.
        Ogolnie moje roczne doswiadczenie to potwierdza...
    • samiamidi123 Re: okulista 14.06.15, 23:10
      W Uniwersyteckim Szpitalu Dziecięcym w Prokocimiu (Kraków) przyjmuje Pani doktor Maria Sadowska. Jest to bardzo miła lekarka, posiada ogromną wiedzę. Trafnie postawiła mi diagnozę a następnie bardzo dobrze mnie leczyła. Dodatkowo przyjmuje również w Specjalistyczne Klinice Okulistycznej w Krakowie na Starym Mieście. Dokładne dane adresowe można znaleźć na stronie Krajowego Centrum Pacjenta kcp.pl/lekarz/maria-sadowska/okulista/krakow/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka