20.01.15, 18:01
Dziewczyny, u mnie w pierwszej ciąży gestoza wystąpiła po 20 tyg. Minęło już dwa lata i myślę o drugim dzidziusiu. Bardzo się boję. Szukam dziewczyn u których w pierszej ciąży była gestoza i zdecydowały się na drugą. Były takie wątki w tamtym roku, ale w sumie nie wiadomo jak ciąże tych dziewczyn się zakończyły. Kochane dajcie znać i nadzieję. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wimperga Re: Gestoza 23.01.15, 20:11
      Zaszłam w 2 ciążę 7 miesięcy po 1 porodzie (córka: 31 tc, 1120 g, powód przedwczesnego porodu - gestoza). 2 ciąża bez komplikacji ("zwykła" jak stwierdził nie bez pewnego rozczarowania mój gin - specjalista od trudnych ciąż). Obecnie starsza córcia ma 11 lat i jest typową nastolatką z niechęcią do szkoływink ale całkiem niezłą średnią i miłością do gier komputerowych i "technologii" a młodsza prawie 10-letnim gagatkiem z trudnym charakterem, miłością do zwierząt, medycyny i historii starożytnejsmile.
    • kdys Re: Gestoza 11.02.15, 11:07
      Ja się zdecydowałam na drugie i udało się smile Mała całkowicie zdrowa. Problemy w drugiej ciąży też się pojawiły, ale byłam pod ostrą kontrolą i dotrwałam do planowanej cesarki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka