Dodaj do ulubionych

Mam chyba trudne dni

24.02.06, 20:33
Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje, ale wszystko mnie męczy, Ostatnio
byliśmy z Miłoszem chorzy, mi już przechodzi, jego jeszcze trochę trzyma. Nie
ma apetytu a ja muszę się gimnastykować żeby zjadł chociaż dwie łyżki zupy. W
pracy trzeba swoje zrobić i mieć jeszcze uśmiech na twarzy. W domu mąż ma
jakieś trudne dni i źle interpretuje moje słowa. Wszędzie się spieszę, nie
wiem kiedy byłam pochodzić sobie po mieście, jeżdżę tylko do Biedronki i do
mięsnego. Na dodatek zapisałam się jeszcze na kurs komputerowy 2 razy w tyg.
Uśiwadomiłam sobie, że ja nawet nie odpoczywam, bo gdy tylko wieczorem siądę
na chwilę, coś mi mówi w środku, że tracę czas! Szukam więc sobie roboty.
Może to brzmi dziecinnie, ale tak bym chciała, żeby była już wiosna.
Wyszłabym z dzieckiem wózkiem na spacer, i tak bym sobie szła i myślała o
czym bym tylko chciała, nikt by mnie nie poganiał...A tu biało za oknem a
właściwie czarno, bo jest 20.30
Obserwuj wątek
    • monia23 Nie jesteś sama. 25.02.06, 00:00
      Może pociasze Cię chociaz tym, że teraz to dużo osób tak ma. Podpytałam w moim
      otoczeniu, to nagminne. NIecierpliwie wypatrujemy wiosny. Jesteśmy przemęczeni,
      znużeni...ble ogólnie. Trzymam się tego że to w końcu musi minąc. Pappa monia
    • edy77 Re: Mam chyba trudne dni 25.02.06, 16:23
      Chyba jak większość z nas. Ja już powoli zaczynam dostawać świra w domu. Nie
      zawsze mogę wyjść z Bartkiem na spacer, nie jesteśmy mobilni bo nie mam prawa
      jazdy a samochód przed domem stoi. Ty masz o tyle dobrze,że chodisz do pracy i
      choć na chwilę możesz odetchnąć od domu no i jakiś kontakt z ludźmi. Bo my to
      jak pustelnicy. Od pon. do pt. jesteśmy sami. Po pewnym czasie można oszaleć.
      Coraz bardziej przekunuję się, że człowiek to zdecydowanie zwierzę
      stadne.Kochane dziewczyny byle do WIOSNY.
      Trzymajcie się ciepło.
      Edyta
    • venla Re: Mam chyba trudne dni 25.02.06, 21:24
      To prawda, chodzę do pracy i mam okazję pośmiać się z dziewczynami i np obgadać
      naszych facetów jak nas wkurzają, czy w ogóle potrzebę doprowadzenia się do
      porządku codziennie rano. Tak, liczę na to że wiosna i ładna pogoda wpłyną na
      nas pozytywnie, cieszę się, że zaglądam na tą stronę, robię to zawsze wieczorem
      jak mam czas. Gorąco pozdrawiam Was dziewczyny i życzę dużo wolnego czasu na
      tylko "swoje" sprawy!
      • mlagodna Re: Mam chyba trudne dni 26.02.06, 13:09
        Swoje sprawy mówisz... Dobrze że śpi to mam chwilke żeby zaglądnąć smile)
        Po sklepach pochodzić to już naprawde nie mam kiedy albo poprostu siły. Dzięki
        Bogu koniec lutego, a ja w tamtą niedziele na 2 godzinki na narty się wybrałam
        poraz PIERWSZY w sezonie. Trzeba je było chociaż odkurzyć... smileJa na chandrę
        mam chałwę i lampę bioptron. Jestem typwym meteoropatą i jak jest tak szaro-
        buro to poprostu jade do mamy - jak mam samochód - i świece na czoło lampę -
        POMAGA smile) - i chalwa - mniammm tongue_out i lampa smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka