Dodaj do ulubionych

PAMIĘTAMY O WAS :-)

17.12.06, 13:44
Witam ja was bardzo przepraszam zaniedbałam was-ale jestem czasami wpadam jak
mam czas i czytam nowości.My znów zaliczyliśmy szpital Filip miał mała
infekcje rano jak sie obudził był nie do zycia leciał z rąk i to przez noc
tak sie pogorszyło nie czekając na nic poleciałam do szpitala,doktor
stwierdził że to początek zapalenia płuc wzieli go do zabiegówki zaczeli
pobierać badania i wkłóli wenflon i wtedy sie zaczęło Filip złapał bezdech i
nastąpiło zatrzymanie akcji serca pierwszy raz byłam tak blisko reanimacji
jego już prawie nie było musieli podać adrenaline i dopiero wtedy nastapiła
poprawa.Okazało sie że Filip przez całą noc miał prwie całą rurke zatkaną i
nie mógł oddychać był to wirus który koci sie na tego radzaju rurkach dzięki
Bogu juz jest wszystko ok jesteśmy juz w domku ponownie.za to dzis mój
dwuletni Igorek ma gorączke i okropny kaszel i boje sie aby sie to znów nie
zwaliło na Filipa mam nadzieje że ta zima szybko minie i te choroby tez.Jade
w środe do Rzeszowa badać oczka i rureczke zobaczymy co powiedzą
lekarze.Filip waży 4300 od wczoraj dodaje mu troszke kleiku ryżowego do
mleczka mam nadzieje że mu nie zaszkodzi bo sama się na to zdecydowałam ale
wkońcu skończył juz 5 miesiąc zupki wcina po 70ml i nic sie nie dzieje wiec
po kleiku chyba terz bedzie dodrze,zaczyna sie bawić raczkami i łapie ,no
przynajmniej usiłuje łapać karuzele nad łózeczkiem spryciarz z niego.Jak u
was przygotowanie do świąt?odezwe sie jeszcze npewno całuje mocno i
pozdrawiam.PAPAPA
Obserwuj wątek
    • jolantusia1 Re: PAMIĘTAMY O WAS :-) 17.12.06, 14:01
      jak dobrze, że się odezwałaś bo myślałam, że zapomniałaś że takie forum istnieje
      z braku czasu oczywiście. Cieszę się ze z Filipkiem lepiej i oby Igorek też
      szybko wyzdrowiał. Pisz częściej chociaż dwa słowa. My tu wszyscy czekamy na
      wieści od Was. A kleik nie powinien mu zaszkodzić przecież dodaje się go
      dzieciom bardzo szybko. Zuch chłopak. Pozdrawiam mocno
    • roksana.cz Re: PAMIĘTAMY O WAS :-) 22.12.06, 08:27
      My też o Was nie zapomnieliśmy i cieszymy się, że masz ochotę dzilić się z nami
      swoimi troskami. Justynko, infekcje są niestety nieuniknione sad przykro mi, że
      dopadły Twoje pociechy, oby jak najszybciej doszły do siebie.
      Jak tylko znajdziesz chwilę czasu i chęci - pisz. Przyznam szczerze, że zaglądam
      na to forum ostatnimi czasy, by zobaczyć, co słychać u Filipka smile także pisz
      Kochana jak najczęściej
    • roksana.cz Re: PAMIĘTAMY O WAS :-) 07.01.07, 12:34
      Justynko, co u Filipka?? Jak sobie radzicie??
      • jolantusia1 Re: PAMIĘTAMY O WAS :-) 07.01.07, 14:31
        no właśnie
        • tartulina Re: PAMIĘTAMY O WAS :-) 09.01.07, 10:37
          Podnoszę. Co u Filipka?
          • justynakif Re: PAMIĘTAMY O WAS :-) 02.02.07, 16:42
            Jestem zaniedbuje was ostatnio bardzo ale rzadko bywamy w domu.Ciagle siedzimy
            w szpitalu Filipek ma dysplazje oskrzelowo-płucną a w zwiazku z tym że w domu
            mam jeszcze 2 dzielnych synków którzy zbieraja infekcje i Filipkowi się to
            wszystko obrywa ale moze niedługo wybrniemy z tego.Chciałam was zapytac o
            badanie krwi GC/MS mielismy robione niedawno i wyszło jakies złe musielismy
            pojechac do Rzeszowa na powtórzenie badania.Filipek wazy juz 5 kilo i radzi
            sobie świetnie musze kupić mu inhalator moze wiecie jaki jest dobry mam robic
            inhalacje z mucosolwanu aby mu rozrzedzic wydzieline bo ostatnio przytkała nam
            sie rurka tracheostomijna i miał Filipek mała dusznosć.Mam juz dosć szpitali
            jak każda z nas pewnie i mam nadzieje że mrozy pozwola nam sie utrzymać dłużej
            w domku.Filip doi smoczka i na dodatek zacza ssac paluszka ciagle go wkłada do
            buzi ślini sie okropnie czy możecie mi napisać kiedy pojawia się pierwszy ząbek
            u wczesniaczka i czy to moga być objawy zabkowania????? a tak pozatym wcinamy
            juz zupki soczki jemy już po 120ml mleczka sa duze postępy.Zawsze o was
            pamiętam i POZDRAWIAM GORACO W TE ZIMNE DNI PA
            • tartulina Re: PAMIĘTAMY O WAS :-) 02.02.07, 16:59
              Tak się cieszę, że napisałaś. Filipek to już duży chłopak!Życzę Wam dużo, dużo zdrówka. Mam nadzieję, że Filipek nabierze sił po zupach i infekcje zaczną Was omijać szerokim łukiem. Bardzo gorąco pozdrawiam całą Waszą Rodzinkę. Agnieszka
            • jolantusia1 Re: PAMIĘTAMY O WAS :-) 02.02.07, 17:41
              jak dobrze że napisałaś, ale już duży z Filipka chłopak. Zęby to indywidualnie
              jak u każdego dziecka jedne wcześniej drugie później (zresztą sama dobrze
              wiesz). U nas pierwszy był jak mały skończył 9 miesięcy. Mam nadzieję, że
              wyleczycie się szybko z tych infekcji i więcej będziecie w domku. Pozdrawiam
              ciepło
            • roksana.cz Re: PAMIĘTAMY O WAS :-) 03.02.07, 22:13
              cieszę się, że napisałaś smile niestety szpitale i wizyty lekarskie są poniekąd
              wpisane w życiorys wcześniaczka. O badaniu, o którym piszesz niestety nic nie
              wiem sad
              Trzymamy kciuki za dużego już Filipka i pozdrawiamy całą Waszą rodzinę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka