mada567 09.04.07, 12:57 Urodzilam synka w 26 tyg. ale niestety byl slabiutki i nie przezyl porodu. Wazyl 940 gram i mial 35 cm. Zycze wam dziewuszki zeby wasze maluszki szybko i zdrowo rosly. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciesia ***( 09.04.07, 13:09 Bardzo mi przykro z tego powodu... i znowu sie poryczalam. Nigdy nie wiedzialam co powiedziec w takich sytacjach i tak tez jest teraz jest mi bardzo, bardzo przykro. Ale pamietaj ze przed toba jeszcze wiele pieknych dni, chociaz pewnie w to teraz nie wierzysz, czas leczy rany a za jakis czas pewnie bedziesz sie znowu usmiechac do swojego kolejnego dzidziusia. Zycze Ci tego z calego serca. Odpowiedz Link
dlania Re: Ur. w 26 tygodniu 09.04.07, 19:04 Przykro mi, Mada. Niech Twój Aniołeczek opiekuje sie Tobą i pozwoli przetrwać czas żałoby. Odpowiedz Link
mojbartus Re: Ur. w 26 tygodniu 09.04.07, 19:33 przykro mi Bardzo.... zadne slowa Ci nie pomoga... Wierze ze twoj Anioleczek czuwa nad Toba tam z gory... napewno byl Bardzo tam potrzebny.... dlatego odszedl... Odpowiedz Link
wioola_13 Re: Ur. w 26 tygodniu 09.04.07, 20:14 Dla Twojego Aniołka(*****) bardzo mi przykro trzymaj sie Odpowiedz Link