yulia19791 27.04.07, 17:19 Potrzebuję namiary na dobrego, SPRAWDZONEGO rehabilitanta od bobath, który przyjeżdża do domu. Sprawa pilna! Pozdrawiam. julia karczewska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
traganek Re: Bobath Poznań? 27.04.07, 20:15 zapytaj na forum rehabilitacja dzieci forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20939 Odpowiedz Link
traganek Re: Bobath Poznań? 27.04.07, 20:20 Rehabilitanta z certyfikatem można też znaleźć przez stronę: www.ndt-bobath.pl/ Odpowiedz Link
klaufil Re: Bobath Poznań? 29.04.07, 11:52 My chodzimy do Iwony Napierały. Jak Filip był mały to przyjeżdzała do domu. Nasza neurolog bardzo ja chwaliła patrząc na Filipa. Zadzwoń do Poradni Oceny rozwoju na Polnej, ona tam przyjmuje i pogadaj i umów sie na wizyte najlepiej do poradni, oceni dziecko a potem umówicie sie prywatnie. Odpowiedz Link
mamaigora1 Re: Bobath Poznań? 30.04.07, 07:16 my tez byliśmy pacjentami Iwony Napierały Teraz po czasie wiem, że parę symptomów moznaby zdiagnozowac wcześniej, ale w zasadzie niczego pracy Pani Iwony zarzucic nie mozna, bylismy zadowoleni Igor był pod jej opieka do ukończenia dwóch latek. Odpowiedz Link
klaufil Re: Bobath Poznań? 30.04.07, 20:03 Widzisz Jolu, mamy kolejnego "łącznika". Pani Iwona jest b. dobra, ale raz mówi że Filip ma porazenie, a raz że nie ma. Czasami jej nie rozumiem, no i chyba miewa swoje humory. Mówi, że dziecko z porażeniem zupełnie inaczej chodzi od Filipa, sama juz zgłupiałam. Ale nadal z nią ćwiczymy, nie ma innego wyjścia, koszt wizyty to 50zł, ale warto! Odpowiedz Link
mamaigora1 Re: Bobath Poznań? 30.04.07, 20:31 Klaudio, chyba jednak spotkanie jest nam po prostu pisane - tyle wspólnych tematów - hehehe ))) Odpowiedz Link
klaufil Re: Bobath Poznań? 30.04.07, 21:02 ok, super! Jak bedziecie wybierac sie do Poznania to sie odezwij! Odpowiedz Link