Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia

05.09.07, 21:45
Hej dziewczyny my jak zwykle rzadko ale jestesmy z wami,u nas narazie bez zmian 13-tego tego miesiaca jedziemy do Rzeszowa do poradni audiologicznej,jutro kolejna wymiana rurki,Filip juz wspina sie po meblach i zaczyna przy nich spacerowac,niestety jeszcze nic nie możemy od niego usłyszeć a baaaaaardzo bym chciała już móc pochwalić sie jak dużo usiłuje nam powiedzieć,no ale już do listopada niedaleko.Filip ma ogromny apetyt i nie odpuści nikomu jak ktos coś je jest taki pogodny i wesoły że nie widac po nim jak dużo przeszedł i jeszcze sporo przed nim jest do pokonania.Jak zakończy się u nas koszmar z tracheostomią to czeka nas jeszcze zabieg przepukliny.Jak czasami wspominam te całe 14 miesiący(bo tyle już Filipek ma) to podziwiam jego zapał do wszystkiego jest cudownym dzieciątkiem.Mało mam ostatnio czasu,ale zawsze zerkam co u was słychać,mój starszy syn Kuba już poszedł do 2 klasy będzie sporo nauki do pierwszej komuni młodszy Igorek jest baaardzo żywiołowym dzieciątkiem no a Filipka nie można spuścic z oczu ani na moment,więc nasz dom wrze od rana do wieczora i czasmi trace juz siły do wszystkiego wink ale jest ok. Pozdrawiamy Was Mocno i w naszym Serduszku jest zawsze modlitwa o wcześniaczki które dopiero zaczynają swoją wielką walkę.Odezwiemy sie jeszcze całuski pa.
Obserwuj wątek
    • tartulina Re: Pozdrowienia 06.09.07, 07:31
      Justynko, bardzo się cieszę, że z Filipka taki radosny i sprytny chłopiec. Trzymam kciuki, żeby Fifi szybko pozbył się rureczki i nadal szedł do przodu jak burza. Gorąco pozdrawiam całą Waszą rodzinę.Agnieszka
    • jolantusia1 Re: Pozdrowienia 06.09.07, 07:40
      Właśnie wczoraj o Was pomyślałam, że dawno nie dawałaś żadnego
      znaku. Cieszę się bardzo że Filip tak wspaniale sobie radzi.
      Zobaczysz moment i zacznie gadac po zdjeciu rurki a wtedy bedziesz
      chciala żeby czasami zamilkł hihi. Pozdrawiam i trzymam kciuki
    • u_brzoska Re: Pozdrowienia 06.09.07, 07:52
      Bardzo sie ciesze z dobrych wiesci. Bardzo dzielny jest Twoj synek
    • kasia.tk4 Re: Pozdrowienia 06.09.07, 11:06
      Witaj Justynko.
      Bardzo milo czytac te Wasze nowiny, Filipka osiagniecia przypominaja mojego
      Karolka, tyle ze z apetytem jest u Nas troche odmiennie, no ale moze to minie ,
      my caly czas na sloiczkach , tak bardzo sie boje wprowadzic cos przygotowanego
      przeze mnie.
      Zyczymy coraz to nowych i zaskakujacych sukcesow.
      Pozdrawiamy Karolek i mama Kasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka