mercate 22.09.07, 09:49 Hej co u Was, czy Pulinka juz w domku? Pozdraiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
78goska Re: 78goska 27.09.07, 19:29 dzięki za pamięć, w domku, tylko nie miałam jak się dorwac do netu.Mała ciągle jakoś dziwnie kwęka, a monitor włączał sie co 20 min i nie ruszałam sie od niej z pokoju na dluzej niz 5min.Potem okazało sie że monitor żle zamontowaliśmy z małżem... bo na szczebelkach leżał a powinien na równej plycie. Ciesze sie ze sie odzywasz, bo strasznie jestem ciekawa co u Was, pisz więcej w głównym wątku - o ile dasz radę Trudno nie nauczyc wczesniaka siedzenia na rączkach, jak się spędziło tyle godzinprzy inkubatorze czekając żeby maleństwo w koncu przytulic.Moje dziecię na rączkach życzy sobie zwykle między 0.00 a 4.00 , potem jej jakby wszystko jedno.Nie najszczesliwsza poraCzasem dziala sposób ze szpitala - jak musialam wychodzic.Przytulam mala do cyca i glaszcze po pleckach aż uśnie.Potem kładę do łóżka na brzuch(oczywiście się budzi) i dalej głaskam po pleckach i główce aż zaśnie.Działa dość często , ale nie zawsze.W wersji domowej jak już mocno spi to przewracam ją na plecy, bo położna opieprzyła mnie za spanie na brzuszku.pozdrawiam, więcej napiszę w głownym wątku o małej Paulinka też przesyla buziaka Odpowiedz Link
mercate 78goska 22.09.08, 20:07 Ciekawa jestem czy jeszcze tu zagladasz? Napisz jak Twoja malenka, wszystko ok? Pozdrawiamy sederdecznie Marta i Misia Odpowiedz Link