traganek Re: TRAGANKU -napisałam na priv 12.10.07, 19:13 A mogłabyś napisać na forum, bo za nic nie mogę połączyć się z tą cholerną pocztą Odpowiedz Link
monika774 Przedstawiam Ci moją prośbę. 15.10.07, 10:31 Traganku mam do Ciebie ogromną prośbę, czy mogłabyś mi napisać jaki obwód główki ma Twoja Zosia, bo bardzo mnie martwi obwód główki mojego Mateuszka. Mateusz waży i mierzy tyle samo co twoja Zosia i też jest po 9 miesięcznym pobycie w szpitalu. I teraz nie wiem czy ta niska waga ok.8 kg wpływ na to że ma tak mały obwód głowy 43 cm a ma 18 miesięcy życia,ma zarośnięte ciemiączko i główka mu rośnie ale bardzo wolno czyli przez 6 miecięcy urosła tylko 3 cm. Jeśli zechciałabyś mi pomóc... Odpowiedz Link
traganek Re: Przedstawiam Ci moją prośbę. 15.10.07, 11:47 Wiesz co to dziwne ale ja się nad tym samym zastanawiałam tydzień temu. Zosia ma bardzo małą głowę w stosunku do antosia. Teraz zmierzyłam i jest dokładnie tak jak u Was czyli 43 cm, cztery miesiące temu było 41 cm. Czyli też rośnie powoli. Antek dla porównania ma aż 47 cm. Mam nadzieję, że to nic złego tylko taka już uroda naszych malutkich dzieci. Odpowiedz Link
monika774 Re: Przedstawiam Ci moją prośbę. 15.10.07, 11:58 Kochana bardzo Ci dziękuje. Mój Kuba (2 bliź) ma tak jak twój Antoś 47 cm a Mati 43 cm jak Twoja Zosia. Ale fajnie. Jeszcze raz Ci dziękuję uspokoiłaś mnie . DZIĘKI. Odpowiedz Link
traganek Re: Przedstawiam Ci moją prośbę. 15.10.07, 13:37 A ile Kuba waży? Antek jakieś 10,5 i mierzy coś ponad 80 cm. Odpowiedz Link
monika774 Kuba 16.10.07, 08:54 Kuba waży 10 kg a mierzy ok.84 cm. szeczerze powiedziawszy to nasze bliźniaki są podobne wagowo i wzrostowo. Na to wygląda że wcześniaki z 25 -26 t.c. własnie tak rosną. Odpowiedz Link