zurawska.barbara 15.12.07, 13:23 moj maly ma problem z kupką od kiedy zaczął jeść zupki. Ma zaparcia, od wczoraj nie chce jeść, marudzi, kiepsko śpi, mała kupka była przedwczoraj. Czy możecie coś poradzić moje drogie?? Pozdrawiam i z góry dziękuję!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
11anetta Re: sposób na zaparcia 15.12.07, 14:01 u mnie tez tak bylo ale dalam mu kaszke bobovita smakowa dodalam do niej pare owockow i nie ma zaparc Odpowiedz Link
11anetta Re: sposób na zaparcia 15.12.07, 14:03 ugotuj mu jabluszko i daj ugotowane rozdrobnione pomaga bardzo na zaparcia a wode czyli kompocik daj do popicia Odpowiedz Link
tabaluga0 Re: sposób na zaparcia 15.12.07, 17:48 syropek ALVIA homeopatyczny dziala rewelacyjnie, nie gwałtownie, wystarczy podac wieczorem, rano bedzie kupka. Odpowiedz Link
mlagodna Re: sposób na zaparcia 17.12.07, 16:54 Dokładnie - Alvia z Dagomedu jest jedyna (sama w ciąży jestem i tez używam) ewentualnie kromka z suszoną śliwką Gerbera, a jak nie to podgrzej Cole albo Pepsi żeby odgazować i podaj - efekt gwarantowany ) Odpowiedz Link
100ania Re: sposób na zaparcia 17.12.07, 20:07 u nas jako tako działają sok jabłkowy i buraki czerwone :0 Odpowiedz Link
100ania Re: sposób na zaparcia 17.12.07, 22:41 jeszcze cos mi przyszło do głowy; jeżeli w zupie zawsze dajesz marchewkę, to być może ona jest przyczyną zaprć. Może spróbuj przez kilka dni dać zupę bez marchewki i zobacz, co będzie sie działo? Odpowiedz Link