mama-cudownego-misia 02.04.08, 10:04 kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,63125,5013221.html?as=1&ias=2&startsz=x Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ap77 Re: Ciekawy artykuł w GW 02.04.08, 15:04 ciekawy, dobrze,ze o tym pisza, gorzej z komentarzami ponizej Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Ciekawy artykuł w GW 02.04.08, 17:57 A idź, trolle jakieś. Zabić to smiechem i tyle. Odpowiedz Link
tiya Re: Ciekawy artykuł w GW 02.04.08, 21:09 Artykuł rzeczywiście ciekawy. Bardzo wzruszyła mnie zalinkowana w komentarzach przez jedną z uczestniczek historia Calineczki -Julci z Wałbrzycha. Na trolle natomiast szkoda prądu-po co się denerwować. Tym bardziej, że niektórzy zamiast rzeczowych argumentów rzucają hasła, których nie powstydziłaby się III Rzesza. Odpowiedz Link
ania.silenter Re: Ciekawy artykuł w GW 02.04.08, 21:15 tiya napisała: > Na trolle natomiast szkoda prądu-po co się denerwować. Tym bardziej, > że niektórzy zamiast rzeczowych argumentów rzucają hasła, których > nie powstydziłaby się III Rzesza. Dokładnie. Fortuna się kołem toczy, kto wie czy któreś z naszych "nie -wartych-leczenia-i-ratowania" dzieci nie będzie w przyszłości leczyło lub opiekowało się na starość w jakimś domu opieki którymś z tych miłych trolli o faszystowskich poglądach. Odpowiedz Link
tiya Re: Ciekawy artykuł w GW 02.04.08, 21:25 No co Ty, Aniu. Rasa nadludzi nie choruje. Wrrr, grrr, tfu. Tak btw-pamiętam analogiczna dyskusję sprzed kilku lat pod jakims artykułem. Nie zapomnę jednego teoretyka myślącego inaczej, który dowodził, że wcześniactwo powoduje zespół Downa. Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Ciekawy artykuł w GW 02.04.08, 21:38 A trolla ktoś usunął... Się GW delikatnością wykazała Odpowiedz Link
ania.silenter Re: OT Ania :) 02.04.08, 22:08 tiya napisała: > Znalazłam Cię na Naszej Klasie )) , tak to jest jak się umieszcza te same zdjęcia swoich dzieci na NK i GW. Odpowiedz Link