ania.silenter 04.04.08, 10:14 Napisz, jeśli możesz, jak się miewa Malutka, którą na Wasz oddział przywiózł mąż Hanti? Czy odwiedził ją wreszcie ktoś z rodziny? Bardzo zapadła mi w pamięć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asik_no Re: Asik_no 07.04.08, 13:14 Młoda ma na imię NATALKA. Waży już 1000g i wczoraj po raz drugi została rozintubowana i oddychała za pomocą infat flow.Miejmy nadzieję,że tm razem się uda(chociaz jej małe płucka są w kiepskim stanie)Młoda jest bardzo dzielna i walczy z nami jak moze wyrywając sobie wszystkie rurki i sondyA co do odwiedzin to przychodzi do niej mama.Przychodzi na chwilke ale przychodzi.... Odpowiedz Link
ania.silenter Re: Asik_no 07.04.08, 13:28 Cieszę się, że mała Natalia rośnie i walczy. I że odwiedza ją mama. Co do krótkich wizyt - mnie było łatwo całymi dniami siedzieć przy Oli (wyobrażam sobie jak wkurzałam cały personel rycząc prawie non-stop ale teraz wiem, że to był sposób na odreagowanie stresu) bo nie miałam wtedy innych dzieci i mieszkaliśmy w Warszawie a ta kobieta zdaje się ma 6 starszych dzieci. Odpowiedz Link
kd2 Re: Asik_no 07.04.08, 16:18 Trzymam kciuki za małą Natalke przednią jeszcze taka długa droga...Przy okazji chciałam pozdrowić wszystkie Panie pielęgniarki a w szczególności proszę przekazać pozdrowienia dla Pani Róży od Mikołajka który leżał na przełomie marca -kwietnia 2007 razem ze swoim braciszkiem Albercikiem pod ósemką. Odpowiedz Link