mamaolisia 03.11.08, 18:21 Dzisiaj wyrżnął się mojemu Olisiowi pierwszy ząbek bardzo się cieszę . Oliś ma 9,5 miesięcy 7 korygowanych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijou82 Re: OLIWIER MA PIERWSZEGO ZĄBKA 03.11.08, 18:53 GRATULUJĘ i trzymam kciuki za nastepne oby zabkowanie było bezbolesne Odpowiedz Link
domena100 Re: OLIWIER MA PIERWSZEGO ZĄBKA 03.11.08, 20:17 No własnie jak to jest z ząbKami u wcześniaków, kiedy się zaczynają wyrzynać. Pytam, bo mój synek ma 5 miesięcy urodzeniowych, 2,5 korygowanych a od jakiegoś czasu, bardzo się ślini, rączki objada, płacze bez sensu i powodu i zastanawaimy się co się dzieje. Czy to możliwe, że już na zabki?Chyba za wcześnie jeszcze, co myślicie? Odpowiedz Link
mamaolisia Re: OLIWIER MA PIERWSZEGO ZĄBKA 03.11.08, 21:05 Myślę, że to możliwie tak było u nas a dzisiaj niespodzianka pierwszy ząbek . Pozdrawiam Odpowiedz Link
niuniadr Re: OLIWIER MA PIERWSZEGO ZĄBKA 03.11.08, 21:32 Gratulujemy!!!To teraz juz się beda sypać ząbki, aż zapełnią całą buziunięPozdrawiamy i życzymy łagodnego ząbkowania Odpowiedz Link