26.01.09, 10:41
Cześć jestem z Olsztyna i właśnie poszukuję dobrego pediatry. Możesz mi kogoś
polecić? Będę wdzięczna
Beata
Obserwuj wątek
    • ag0000 Re: do ag0000 26.01.09, 13:24
      witaj Beata już raz próbowałam wysłać tobie wiadomość ale moje maleństwo do tego
      się przyczyniło że chyba nie udało się nie wiem jak to zrobiła na sekundę
      odeszłam od laptopa a on tam już była.Wracając do sprawy to polecam p dr.Gimeła
      z Przychodni Jaroty na ul.Wilczyńskiego,chodzę do niej już od ok.10lat z
      córkami,a teraz zajmuje się moim wcześniakiem-cudakiem tylko może być problem bo
      czasem nie ma tam miejsc trzeba się dowiadywać,ale jeśli jesteś z tego rejonu to
      masz pierwszeństwo.Jeśli chodzi o wizyty prywatne to nie ma problemu zawsze
      przyjeżdża.
      • cclaudia4 Re: do ag0000 26.01.09, 14:35
        wiem,ze to nie do mniesmile
        nie wiedzialam,ze ktos tutaj jest z Olsztynasmile
        tez slyszalam duzo dobrego o drGimela ale juz nie zapisuja podobno od 2 lat do
        niej.Ja chodze prywatnie do dr Kozak,niestety ona tylko prywatnie bo pracuje na
        oddziale w miejskim.Jest neonantaologiem.Polecana jest jeszcze jako neonantaolog
        dr Piotrowska z wojewodzkiego.
        a moze jakies male spotkanko na wiosne?Milo poznanc kogos z forum...
        • ag0000 Re: do ag0000 26.01.09, 18:05
          jestem jak najbardziej za spotkaniem i miłymi pogaduszkami
          • betita80 Re: do ag0000 26.01.09, 22:20
            I ja i ja za spotkankiem jak się tylko skończą te okropne choróbska. Dzięki
            Olsztynianki za pomoc. Też dużo słyszałam o dr Gimeła, mój brat leczył u niej
            swoje dzieci.Ja zdecydowałam się na wizytę domową dr Piotrowskiej ze względu na
            to, ze jest specjalistą od wcześniaków i pamiętam ją z wojewódzkiego, gdzie
            leżał Adaś. Przyjechała, posiedziała dobrą godzinę, obejrzałam Adaśka, wyjaśniła
            wiele spraw, dobrała dokładnie dawkowanie witamin.Jestem bardzo zadowolona.
            • cclaudia4 Re: do ag0000 26.01.09, 22:44
              ja tez mialam Piotrowska na wizycie domowej.Tez siedziala z godzine albo i
              dluzej.Tylko na dluzsza mete to jest droga.Na telefon zeby cos powiedziec to tez
              niechetnie(ale ogolnie jest oksmile natomiast Kozakowa bierze troche mniej,tez jest
              neonantaologiem,przyjmuje w gabinecie wiec wazenie,mierzenie u niej.Poza tym
              mozna duzo na telefon jak ma sie watpliwosci.
              p.s moze wyslijmy sobie nr gg na maila gazetowego to latwiej bedzie nam sie
              skontaktowacsmile
              • betita80 Re: do ag0000 26.01.09, 23:22
                cclaudia4 już wysłałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka