betita80 26.01.09, 10:41 Cześć jestem z Olsztyna i właśnie poszukuję dobrego pediatry. Możesz mi kogoś polecić? Będę wdzięczna Beata Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ag0000 Re: do ag0000 26.01.09, 13:24 witaj Beata już raz próbowałam wysłać tobie wiadomość ale moje maleństwo do tego się przyczyniło że chyba nie udało się nie wiem jak to zrobiła na sekundę odeszłam od laptopa a on tam już była.Wracając do sprawy to polecam p dr.Gimeła z Przychodni Jaroty na ul.Wilczyńskiego,chodzę do niej już od ok.10lat z córkami,a teraz zajmuje się moim wcześniakiem-cudakiem tylko może być problem bo czasem nie ma tam miejsc trzeba się dowiadywać,ale jeśli jesteś z tego rejonu to masz pierwszeństwo.Jeśli chodzi o wizyty prywatne to nie ma problemu zawsze przyjeżdża. Odpowiedz Link
cclaudia4 Re: do ag0000 26.01.09, 14:35 wiem,ze to nie do mnie nie wiedzialam,ze ktos tutaj jest z Olsztyna tez slyszalam duzo dobrego o drGimela ale juz nie zapisuja podobno od 2 lat do niej.Ja chodze prywatnie do dr Kozak,niestety ona tylko prywatnie bo pracuje na oddziale w miejskim.Jest neonantaologiem.Polecana jest jeszcze jako neonantaolog dr Piotrowska z wojewodzkiego. a moze jakies male spotkanko na wiosne?Milo poznanc kogos z forum... Odpowiedz Link
ag0000 Re: do ag0000 26.01.09, 18:05 jestem jak najbardziej za spotkaniem i miłymi pogaduszkami Odpowiedz Link
betita80 Re: do ag0000 26.01.09, 22:20 I ja i ja za spotkankiem jak się tylko skończą te okropne choróbska. Dzięki Olsztynianki za pomoc. Też dużo słyszałam o dr Gimeła, mój brat leczył u niej swoje dzieci.Ja zdecydowałam się na wizytę domową dr Piotrowskiej ze względu na to, ze jest specjalistą od wcześniaków i pamiętam ją z wojewódzkiego, gdzie leżał Adaś. Przyjechała, posiedziała dobrą godzinę, obejrzałam Adaśka, wyjaśniła wiele spraw, dobrała dokładnie dawkowanie witamin.Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link
cclaudia4 Re: do ag0000 26.01.09, 22:44 ja tez mialam Piotrowska na wizycie domowej.Tez siedziala z godzine albo i dluzej.Tylko na dluzsza mete to jest droga.Na telefon zeby cos powiedziec to tez niechetnie(ale ogolnie jest ok natomiast Kozakowa bierze troche mniej,tez jest neonantaologiem,przyjmuje w gabinecie wiec wazenie,mierzenie u niej.Poza tym mozna duzo na telefon jak ma sie watpliwosci. p.s moze wyslijmy sobie nr gg na maila gazetowego to latwiej bedzie nam sie skontaktowac Odpowiedz Link