skomroch1 27.01.09, 15:27 Zrobiłyśmy pół i koleżanka urodziła.Jak tylko dojdzie do siebie, odwiedzę ja i przerzucimy wszystko do mnie. To będzie za ok. 2 tygodnie.Plakat na razie wygląda nieźle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrrybkaaa Re: Plakat 27.01.09, 15:39 Super! Już się nie mogę doczekać efektu Waszych prac. Na grafice itp. nie znam się w ogóle, więc nawet nie proponuję pomocy. Mam nadzieję, że przydam się przy rozwieszaniu Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Plakat 27.01.09, 16:23 No to super Jak go będziesz miała, podeślij, a ja go zawieszę w sieci, żeby sobie go wszystkie mogły obejrzeć Odpowiedz Link
anjazzielonego Re: Plakat 28.01.09, 08:34 A kto się załapał, a kto odpadł z plakatu? czy mogłabyś napisać? Odpowiedz Link
marzena19_75 Re: Plakat 28.01.09, 13:28 niech dziewczyna spokojnie dochodzi do siebie i cieszy się dzidzią mamy czas , uściski dla mamy i dzieciatka Odpowiedz Link
skomroch1 Re: Plakat 28.01.09, 17:04 Tak, urodziła w terminieNie wiem, kto się załapał, bo wyszłam, a Iwonka posiedziała jeszcze chwilę, dobierając zdjęcia planami i kolorami, a na drugi dzień urodziła i nie widziałam, kto się znalazł do tej pory na plakacie.Jak trochę odsapnie to skończymy.Na razie wydzwania do mnie bo a to mleka ma za mało, co robić, a to chyba kolka, a to alergia, taki typowe strachy młodej mamy.A mi bardzo miło, bo taka doświadczona się czuję Odpowiedz Link
makarcia Re: Plakat 28.01.09, 19:27 Fajnie tak urodzic w polowie pracy nad wczesniakami Pogratuluj jej i oczywiscie udzielaj rad doswiadczonej mamy My poczekamy. A juz ustalone jak to bedzie z drukowaniem? W Bydgoszczy my mozemy wydrukowac w jakiejs drukarni i to spokojnie sfinansowac. Kilka dziewczyn z Kujawsko-pomorskiego rozwiezie to do szpitali. Mozna tez dzwonic do mniejszych szpitali i pytac czy powiesza jak wyslemy. Pozdrawiam i powodzenia. Odpowiedz Link